Gebeliğe Hazırlık Vajinusmus

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şuan yaşıyorum ama stresliyim doğum konusunda bence yenmeden hamile kalmayin çok şükür bize Allah nasip etti tam bir ilişki olmadan şans eseri olunca oluyo suan da 37 haftaligim ama çok korkuyorum alttan muayene falan nasil olacak

Bu problemi hallettikten sonra çocuk sahibi olsanız daha iyi olmaz mı? Zaten hamilelik , doğum sonrasında çocuk bakımı derken cinsellik epey zarar görüyor çiftler arasında.

Bende de var gecti sayilir kendi imkanlarimla asmaya calistim halen muayenelerde vs sorun yasiyorum azda olsa ama 1 yili gecti hamile kalamadim malesef

Böyle bir şeye gerek var mı? Sadece çocuk için evlenmis gibi.

Benim eşim bana böyle muamele etse çok üzülürdüm gerçekten.

Bende yaşadım. Alttan muayene olamiyorsun zaten. Haliyle sezeryanla doğum.. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Nasıl oldu peki bi yöntem falan denediniz mi? Bende vajinusmusum ama çok da çocuk istiyorum ama böyle doğal yollarla cinsel ilişkiye hiç giremiyorum bir iki cm ancak alabiliyorum. Çok merak ettim bana dönerseniz çok çok mutlu olurum .

merhaba bende sizle aynı durumdayım naptınız dğum yaptınız mı? bende30 haftalığım şuan normal doğum mu sezaryan mı oldu neler yaptınız lütfen banada akatarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…