- 7 Haziran 2019
- 52
- 12
- 3
- Konu Sahibi Kermes8989
Vajinusmus olup hamilelik yaşan bayanlar var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni evliyken yaşadım 2 sene hamilelik filan olmadı tabiki atlattım ama çok şükürVajinusmus olup hamilelik yaşan bayanlar var mı
Onu bende yaptım resmenŞırıngayla hamilelik elde eden vajinusmuslu duydum :)
Yumurtlama gününümü tutturamadiniz acaba :)Onu bende yaptım resmenhiç bi ise yaramadı bende.
Bilemiyorum olabilirYumurtlama gününümü tutturamadiniz acaba :)
Bende yaşadım. Alttan muayene olamiyorsun zaten. Haliyle sezeryanla doğum.. .Ben şuan yaşıyorum ama stresliyim doğum konusunda bence yenmeden hamile kalmayin çok şükür bize Allah nasip etti tam bir ilişki olmadan şans eseri olunca oluyo suan da 37 haftaligim ama çok korkuyorum alttan muayene falan nasil olacak![]()
Bende yaşadım. Alttan muayene olamiyorsun zaten. Haliyle sezeryanla doğum.. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Nasıl oldu peki bi yöntem falan denediniz mi? Bende vajinusmusum ama çok da çocuk istiyorum ama böyle doğal yollarla cinsel ilişkiye hiç giremiyorum bir iki cm ancak alabiliyorum. Çok merak ettim bana dönerseniz çok çok mutlu olurum .Ben şuan yaşıyorum ama stresliyim doğum konusunda bence yenmeden hamile kalmayin çok şükür bize Allah nasip etti tam bir ilişki olmadan şans eseri olunca oluyo suan da 37 haftaligim ama çok korkuyorum alttan muayene falan nasil olacak![]()
merhaba bende sizle aynı durumdayım naptınız dğum yaptınız mı? bende30 haftalığım şuan normal doğum mu sezaryan mı oldu neler yaptınız lütfen banada akatarınBen şuan yaşıyorum ama stresliyim doğum konusunda bence yenmeden hamile kalmayin çok şükür bize Allah nasip etti tam bir ilişki olmadan şans eseri olunca oluyo suan da 37 haftaligim ama çok korkuyorum alttan muayene falan nasil olacak![]()