• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Prenses1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
507
67
98
33
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ve iliskimiz 8 ay sonra oldu ama tam gerceklesemedi galiba baya kastim kendimi kan geldi ikinci denememizde yine kan geldi ne yapmam lazim artik cok yoruldum bunu atlatabilmek ve bebek istiyoruz insallah sizlerden boyle yasayan veya bunu atlatan varsa yardimci olabilir mi ?

Canm sakin ol şimdi senn yaşadığını 10 kadından 7 si yaşyor bak ben 1.5 yıl mücadele ettim sonunda yendim doktora gitmedm azmettim kegel egzersizi var araştır bir de eşin zeytinyağı ya da bebe yağı kullansın ilişkiden önce kendini kasma rahat olmaya çalış yaparsın ben böyle böyle astım Dr lara tonlarca para dökmeye kıyamadım

Merhaba sonunda oldu vajinusmusu yendim esim sayesinde canim acimadi ama kastim baya once şimdide bebek istiyoruz inşallah Allah'ın izniyle

Canm sakin ol şimdi senn yaşadığını 10 kadından 7 si yaşyor bak ben 1.5 yıl mücadele ettim sonunda yendim doktora gitmedm azmettim kegel egzersizi var araştır bir de eşin zeytinyağı ya da bebe yağı kullansın ilişkiden önce kendini kasma rahat olmaya çalış yaparsın ben böyle böyle astım Dr lara tonlarca para dökmeye kıyamadım
Merhaba sonunda oldu vajinusmusu yendim esim sayesinde canim acimadi ama kastim baya once şimdide bebek istiyoruz inşallah Allah'ın izniyle

Back