- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
6 ay oldu yetmez mi artk.. Şu 3 gündür ölüyorum bağıra bagira ağlamaktan gözümde yaş kalmadi.komşulara rezil oldum üstelik duyuslardr sesimi..uzun biarasn sonra 3 gündür tekrar denemelere basladk.bu sefer inancimiz o kadar çoktu ki..eşim yikildi,psikolojisi ve aramzdski iletişim berbat şuan.. Eşim yoruldu bizim sonumuzdan korkuyorm artk.ya beni aldatrsa ,adamcagz çöktü resmen ben de ayni şekilde..bizim ilk birleşmemiz gerceklesti parmak egzersizleri de yapiyorm birazck daha yeni yeni.. İlk zamanlar korkum o kdar coktu ki esimi yaklastrmiyordm bile kendime..ama o kdar yol kat ettim ki artk korkum yok o kadr ama neden yapamyrm.olsun diye eşime denemek icin ben israr ediyorm herşey mükemmel gidiyo.penisi vajinanın girisine getiriyorm değdiğini hissediyorum eskiden olsa ölürdm korkudan korkmuyorum o kdar ama gene de yapamyrm..nden anlamyrm artik o kdar korkum yokken hersey o kadar yolundayken o anki cesaretsizligm nden ..nasl cesartlenebilrm bana yardm edin.biraz önce gene bir deneme yaptk olmadi eşime kiyamyrm da cok yiprandi çok çocuk istiyo benim cesaretsizligime kiziyo aslnda hakli..nasl cesaretleneym ufack bi cesaret yetecek bana aslnda ..eşim birakip işe gitti simdi.aklm onda,o evden cikmasn istiyorm hic zannediyorm ben ona bu duyguyu yasatamyrm diye baskasnda arayacak..kendime guvenim o kdar kayip şuan..bana yardm.çok kötüyüm ..kalbim acıyo yorldm..