- 25 Kasım 2019
- 99
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi Zeynep korkmaz
Kızlar muhtemelen bu konuyu kapatacaklar ama ben kendi me söz verdim eğer bu hastalığı yenersem herkese umut olacağım diye 3 senelik evliyim hiç ama hiç ilişkiye giremedik ve vajinusmus um yani doktorlar öyle söyledi 2 sene boyunca hiç çocuk istemedim ama son 1 senemde çevrem de ki çocuklar gördükçe içime cız etmeye başladı sürekli ağlıyordum şırıngaya spermleri enjekte edip içime gönderdim ama hiç bi şekilde olmadı buna benzer bir sürü yöntem denedim benimki de bir umut du zaten... araştırdım ve VEMCAİNE denilen uyuşturucu sprey i buldum ve kullanmaya karar verdim reçetez vermiyorlar aile hekimine yazdırdım ucuz bir şey de zaten 20 tl ..10 defa vajina ağzına sıktım biraz yaktı 10 dakika bekledim birinci defa içime almaya denedim penisi olmadı sonra biraz daha bekledim yine almaya çalıştım ama çok kastım gerildim kalp atışlarım hızlandı panik atağım da var benim yine olmadı 3 seferde ki denemem de 5 dakika da bekledim ve parmağımı soktum yavai yavaş ve oldu evetttttt olmuştu sonra eşim denedi eveeeeet penisi de aldım içime kendim yaptım hemde ve o kadar güzel bir duygu ki bu hastalığı atlatmak Yaşamayan bilemez bu hastalığı ve ben bu hastalığı dün yendim bigün yazıyorum herkese umut olurum inşallah kızlar ben yaptıysam herkes yapar kullandığım sprey kesinlikle uyuşturuyor herkese öneririn bana dua edin lütfen bebek sahibi olmak için sizleri seviyorumm ❤❤❤
Son düzenleme: