Canim ben de vajiydim ama çok şükür yendimacaba nasıl yendin ben 3 aydır bu hastalıklı ugrasıyorum henüz yol katedemedim yardımcı olurmusun
nasıl yendin acaba doktor destegi aldınmıCanim ben de vajiydim ama çok şükür yendim
Canim kendim yendim doktora boşa para vermeyin kendi kendinizin psikologu olun . Dua ve inanç ile yendim cnmnasıl yendin acaba doktor destegi aldınmı
Canim bu özel şeyi parmak egzersizi ile heba etme . Namazını kıl duani et Bebe yağı da sur inan anlamiyorsun bile tatlım. Çok korkuyorsan sadece temas ettir dokundur alışmaya çalış. Ne zamandır evlisninş bende yenebilirim henüz kızlıgım bozulmadı o yüzden parmak egzersızı yapmaya korkuyorum acıkcası
Ben de eşimi ittim ağladım zirladim bosanmayi bile düşündüm. Ama bigün bize misafir geldi 1 senedir evli ve bana durduk yere hamilemisin diye sordu allah allah dedim kendisi 1 senelik evli bana neden soruyor falan meğerse kızın çocuğu olmuyr belkide Vaji kimseye demiyor kaynanasi çocuğu olmuyor diye etrafta dedikodu cikarmis bende onu duyduktan snra ertelersem benim için iyi olmicagin herkes yapıyor diye başladım cnm madem çok korkuyorsun yavaştan şu şekilde başla esin sadece vajinanin üzerine bosalsin alışmaya calisirsin. Ben önden yapamıyorum kasiyorum ama arkami dönüp yapınca sıfır acı oluyr3 aylık evliyim yapabilsem herseyi denedim bebe yagı emla krem kayganlastırıcı iş birleşmeye gelince bacaklarım vücüdum titremeye baslıyor eşimi itiyorum
Hazır değilse hazirlamak gerekiyor yoksa erteler sürekli 5 yıldır Vaji olan insanlar var bende 1 ay çektimTabularla alakalı bir olay değil bence..tamamen kişinin kendisiyle alakalı...
hazır değilse değildir o kadar...
biraz da hormonel olduğunu düşünuyorum açıkçası...bende tabuların,korkuların alası vardı bu konuda ,ama hormonların coştu mu ne korku kalıyor ne tabuHazır değilse hazirlamak gerekiyor yoksa erteler sürekli 5 yıldır Vaji olan insanlar var bende 1 ay çektim
inş bende yenebilirim henüz kızlıgım bozulmadı o yüzden parmak egzersızı yapmaya korkuyorum acıkcası
acaba nasıl yendin ben 3 aydır bu hastalıklı ugrasıyorum henüz yol katedemedim yardımcı olurmusun