• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus tedavisi için gittiğimiz uzmanları paylaşalım

burcin_umut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
184
2
96
Diğer
Herkese selamlar ben 2 yıldır vajiyim malum vaji bir yerde erteleme hastalığı bir uzmanda yardım almak istiyorum aylardır internetten araştıma yapıyorum vs.. Bazı şeyler ha deyince olmuyor artık çok yoruldum sagolsun burdaki arkadaşlar bana cok moral verdi ama egzersizler falan iyi bir uzman arıyorum kısacası tedavi gören arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım şimdiden ilginize teşekkürler a.s.

Canım ben yeni üyeyim özelden sana msj atmak istiyorum olmuyor bana mail aderesini yazarsan sana yardımcı olabilirim

merhaba bende yeni üyeyim.2 yıllık evliyim.malesef bu sorunu 10 ay yaşadım (Allah kimseye yaşatmasın)tam artık yenemeyeceğim ve boşanacağım derken Ankara lina kadın sağılı merkezini buldum.Psikolog ve kadın doğum uzmanı eşliğinde bu sorunu 3 seansta ve uygun fiyatla çözdüm çok şükür.Şimdi ise bebek düşünüyorum...

Vay be bu topici açtığımdan beri sanki yüzyıllar geçmiş gibi Allaha çok şükür bende Dr Ulusoy sayesinde kurtuldum bu illetten darısı herkesin başına....:Saruboceq:

Herkese selamlar ben 2 yıldır vajiyim malum vaji bir yerde erteleme hastalığı bir uzmanda yardım almak istiyorum aylardır internetten araştıma yapıyorum vs.. Bazı şeyler ha deyince olmuyor artık çok yoruldum sagolsun burdaki arkadaşlar bana cok moral verdi ama egzersizler falan iyi bir uzman arıyorum kısacası tedavi gören arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım şimdiden ilginize teşekkürler a.s.

Canımcım ben ankarada süleyman eserdağ a gittim. heraklinik yazarsan googledan araştırabilirsin. bu işin uzmanı. harika bir insan olmasının yanında harika bir doktor görür görmez güven duydum ve 2 günde başardım.. asla parmak egzersizi yok zerre acı yok. çok rahattım ve oyun gibi gelmişti bana.. :))) telefonuda var sitede sesini duyman yeter karar vermene... umarım doğru uzmanı seçersin kendine göre canım geçmiş olsun..

Back