- 13 Nisan 2017
- 10
- 15
- 18
- Konu Sahibi Kul tanesiyiz
3 senelik evli İzmirde yaşayan bir çiftiz.Evliliğimiz boyunca psikiyatri psikoloj jinekolog ve hocalar dahil elimizden geleni yapmış fakat başarılı olamamıştık.. Vajinusmustum.. fakat daha büyük bir sorunumuz vardı eşim bana hiç yaklasamiyordu cinselligi istemiyordu.. vajinusmus tedavisi olursam buna da çözüm olacağına inanarak ınternetten birçok sayfa okuyor, bu kadarı da gerçekmi acaba diye tereddut ediyordum.Dr ulusoyu ınternetten araştırdım yazılanları okudum uzunca bir sure sessiz kaldik sonra bir tanıdığımız yurtdışından gelip tedavi olmuş şuan 3 çocuk sahibi mutlu bir evliliğinin olduğunu da kendilerinden duyunca güvenimiz katlandı ..Aradık.. Güvendik.. Inandik.. ve gittik kendimden korkuyordum ama ona inanıyordum hipnoz ile bütün meselenin beynimde bittiğini öğretti ve eğitim verdi benim bedenimi benden iyi tanıyordu buda bana güven veriyordu.Odevler verdi yapabilince artık hazırsın dedi saskin ve mutluydum sonra Allahın izniyle çözülüverdi... inanamadık boşuna ertelenmiş bunca sene eksik bir insan olarak gecirdigim her geçen saniyeye yazik olmus evcilik oynamaşiz 3 senedir mutluyuz diye kendimizi kandırmisiz esas mutluluk bir bütün olarak aynı pencereden bakabilmekmis. Dr beye teşekkürü borç biliriz.. tecrübesine ,emeğine ,kişiliğine son derece guvenebilir Tereddütlerinizi bırakıp hemen tedavi olmanızı ve mutluluğunuzu gelecek guzel gunlerinizi ertelememenizi tavsiye ederim...