• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus sonrası alttan muayene!

Dil-i bitab

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16.177
Puanlar
298
Muayeneden korkmayin hic korkulacak bir sey degilmis :) ;)

Son düzenleme:
İki saniyeden fazla sürmüyor. Aman aman bi acı değil. Kastığın zaman acı olur

Bende alttan muayeneyi sevmeyen biriyim. Vajinal enfeksiyon rahatsızlığım vardı benimde ama alttan muayene edecekler diye gitmek istemiyodum sonra dedim doğum yapmış insanım o kadar acı çektim 10saniyeden hiç bişey olmaz üstelik bazı doktorlar çok kibar muayene ediyolar ben gittim fazla acı çekmedim hemen bitti şimdi iyileşmek için fitil kullanıyorum

Vajinusmustum ben işte sizden farklı olarak ve yeni atlattım çok fazla da bi ilişki olmadi yeni alisiyorum malum

Ben de vajinüsmüs ü yendikten sonra muayene oldum korkulacak hiç bir şey yokmuş dedim. Muayene bittiktwn sonra. Rahat ol kasma kendini sadece.

Acıyacak bi durum yok canım. P...s den ince bi alet.

Lutfen rahatlayip gidin daha tam,atlatmis,sayilmazsiniz vajinusmusu icinizden sayin derin nefes alin baska bisey düşünün oraya odaklamayın

İki kez denedi doktorum birinci de başaramadı kastim çünkü henüz yeniydi ilişki geçtiğimiz pzt ikinci kez denedi ve muayene olmayı basardim korkulacak hiiic bişey yokmuuus :)

Back