Merhaba arkadaşlar. Vajinusmus hastasıydım. Tedavi oldum. Şu an hamileyim. Aralık ayında doğum yapacağım. Sezeyan doğum istiyorum fakat devlette normal doğum yaptırıyorlar. Vajinusmus olduğuma dair rapor alıp sezeyan olabilir miyim. Bu konuda bilginiz var mıdır?
Eğer sağlık sorununuz yoksa her doktor normal doğum oneriyor. Ki normal olacak denilen çok insan sezeryan olmak zorunda kalıyor. Son ana kadar hiç birşey belli olmuyor. Devlet normal doğum yaptırıyor derken ? Devlette sezeryan olan çok insan var. Ayrıca vajinismus yenmissiniz zaten böyle bir belgenin geçerliliği olur mu bilemedim
Ben de normal doğum çok isterdim mesela ama yumurtalığımda kist olduğu için hamile kalırsan sezeryan yapıp çocukla beraber kisti de alacağız dedi doktor.
Ben böyle bir rapor olacağını sanmıyorum, zaten eğer bir mecburiyet yoksa en sağlıklısı da normal doğum.
Tekrar vajinusmus olurum diye korkuyorum. Ne kadar yensem de ilişki sırasında yine çekinme oluyor. Eskisi kadar olmasa da yine de korkuyorum. Yüzde yüz yenmiş değilim yani.
Merhaba arkadaşlar. Vajinusmus hastasıydım. Tedavi oldum. Şu an hamileyim. Aralık ayında doğum yapacağım. Sezeyan doğum istiyorum fakat devlette normal doğum yaptırıyorlar. Vajinusmus olduğuma dair rapor alıp sezeyan olabilir miyim. Bu konuda bilginiz var mıdır?