- 8 Mart 2020
- 236
- 204
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğumdan korkuyorumSonuçta yenmişsin, hamile bile kalmışsın. Raporu ne için kullanıcaksın ki bu durumda?
Bunun çaresi de rapor değil ki öyle bişey olucağını sanmıyorum canım. Özele gidersen doktorun zaten yardımcı olurNormal doğumdan korkuyorum
Tekrar vajinusmus olurum diye korkuyorum. Ne kadar yensem de ilişki sırasında yine çekinme oluyor. Eskisi kadar olmasa da yine de korkuyorum. Yüzde yüz yenmiş değilim yani.Canim normal doğumdan korkuyor musun? Neden rapor ihtiyacın oldu? Bebek çıkamaz diye dusunuyorsan vajinismusu yenemeden hamile kalmış olabilirsin
Özele gidiyorum. Doktorum da sezeryan doğumu öneriyor. Özel hastanede ücret fazla olduğu için devlette olabilir miyim diye sordum.Bunun çaresi de rapor değil ki öyle bişey olucağını sanmıyorum canım. Özele gidersen doktorun zaten yardımcı olur
Merhaba vajinusmusu nasıl yendiniz acaba. Bende vajinusmusu yenemeden hamile kaldım 3 aylık şuanda. Ve artık doğuma kadar yenmek istiyorumMerhaba arkadaşlar. Vajinusmus hastasıydım. Tedavi oldum. Şu an hamileyim. Aralık ayında doğum yapacağım. Sezeyan doğum istiyorum fakat devlette normal doğum yaptırıyorlar. Vajinusmus olduğuma dair rapor alıp sezeyan olabilir miyim. Bu konuda bilginiz var mıdır?
Vajinismusu yenmeden nasıl hamile kaldınız?Merhaba vajinusmusu nasıl yendiniz acaba. Bende vajinusmusu yenemeden hamile kaldım 3 aylık şuanda. Ve artık doğuma kadar yenmek istiyorum
Tedavi oldum. Kendi kendime yenmedim yaniMerhaba vajinusmusu nasıl yendiniz acaba. Bende vajinusmusu yenemeden hamile kaldım 3 aylık şuanda. Ve artık doğuma kadar yenmek istiyorum
Içine kaçmış sperm uğraşırken doktor öyle dedi olabiliyormusVajinismusu yenmeden nasıl hamile kaldınız?