• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus problemi

hanife_ozd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
7
2
3
merhaba kizlar, ben sayfaya yeni uye oldum, yanliz olmadigimi anladim.bende 4 aylik evliyim ve her denememiz basarisizlik ve tartisma ile bitiyor.esime cok hak vermekle beraber neden bu benim basina geldi ? bukadarmi beceriksizim ? sorulari kafamda donup duruyor. jinekolojik muayenede bende normal ciktim fakat muayenede olsun gerildim ve dokunulmasina izin vermedim.psikolojik olarak tedavi ucretleri cok yuksek ve kac seans olacagi belli degil.kendim yenmek icin inanin cok ugrasiyorum ama kendi parmagim dahi grmiyor birsure sonra igreniorum kendimden.zevk almayi birakin bu nasil oluyor herkes nasil normal karsiliyor derken kendime olan suclamalarim,guvensizligim,durduk yerde aglamalarimin onune gecemiyorum.kendi kendine cozen arkadaslardan oykulerini dinlemek ve destek rica ediyorum.

kendi kendine bu durumunu asan kimse yokmu ? :KK64:

Canım merhaba bende vajinismustum 2 sene bu şekilde devam ettim hayatıma sıkıntısını stresini iyi bilirim ben doktora gitmedim kendim yendim ama burası çok etkili oldu yenmem için burası olmasa ben yenmezdim eminim kendimi tanıyorum çünkü :) parmak egzersizi yaptım korkmadan parmağınızı sokun girince siz bile inanamayacaksınız zaten :) dipsiz bir kuyu gibi zaten canınız hiç yanmıyor kesinlikle bana güvenebilirsiniz bende çok korkuyordum parmağımın girdiğini görünce ben bunu başarabilrim dedim kendime güvenim geldi cesaret geldi bir iki gün daha denedim yine giriyor bu sefer eşime açtım konuyu denedik ben dur desem de sen durma dedim ilk girişte sadece emin ol ilk girişte çok hafif bir acı elimizi kessek emin ol o kadar bile acı vermiyor sadece sabır zaten girdikten sonra canın hiç yanmıyor sen bile şaşıracaksın :) hadi bakalım sende tüm cesaretini topla yaparsın şöyle düşün anneannelerimiz yapmış annelerimiz yapmış hayvanlar yapıyor sen mi yapamayacaksın allah aşkına hadi bakalım bol şans :)

okadar psikolojimi bozduki; etrafimda hamile haberlerini aldigimda bile gozlerimin dolmasina mani olamiyorum.herkes neleri basarmis ben nerelerdeyim die karsilastirma yapmadan duramiyorum.parmak egzersizlerini bende denedim ama girmiyor girmiyor.sanki orada giricek bir delik bulunmuyor gibi.busefer iyice tedirgin oluyorum ve umutsuzluk kara bulut gbi kapliyor zihnimi :(

vajinismus = nikahsız olarak bir erkeğe gönül bağı olmak. o erkeketen ayrılamana rağmen hala gönül bağınız var zihnen o erkek ile yaşıyosun.

merhaba kizlar, ben sayfaya yeni uye oldum, yanliz olmadigimi anladim.bende 4 aylik evliyim ve her denememiz basarisizlik ve tartisma ile bitiyor.esime cok hak vermekle beraber neden bu benim basina geldi ? bukadarmi beceriksizim ? sorulari kafamda donup duruyor. jinekolojik muayenede bende normal ciktim fakat muayenede olsun gerildim ve dokunulmasina izin vermedim.psikolojik olarak tedavi ucretleri cok yuksek ve kac seans olacagi belli degil.kendim yenmek icin inanin cok ugrasiyorum ama kendi parmagim dahi grmiyor birsure sonra igreniorum kendimden.zevk almayi birakin bu nasil oluyor herkes nasil normal karsiliyor derken kendime olan suclamalarim,guvensizligim,durduk yerde aglamalarimin onune gecemiyorum.kendi kendine cozen arkadaslardan oykulerini dinlemek ve destek rica ediyorum.

Anlamadım ben dokunmadan nasıl yaptılar jinekolojik muayene?

demek istediginizi simdi anladim ancak ; sacma bi yorum yapacaginizi dusunerek yapmadan once sizi uyariyor sorunum icin daha fazla birsey yazmamanizi rica ediyorum.

Back