Vajinusmus muyum :(

Kendin veya eşinle yapacağın bir kaç parmak egzersiziyle halldebilirsin :13:
Ben de yaşadım 3 ay ve sadece parmak egzersiziyle kendim yendim
Daha çok yeni evlisin, eşinin parmağıyla yapabilirsin. Kayganlaştırıcı da kullanın.

nişanlılık dönemındekı alışkanlığınız devam edıyor olabılır.. genelde boyle bırlıktelık yaşayanlar uzun süre tam ilişki yaşamamak için sıkmaya alışıyorlar kendilerini,yani duracağınız noktaya alışmış olabilirsiniz 1 yıl boyunca, oyuzden refleks olarak sıkıyorsunuzdur kendinizi, ya da vaji olabılırsız... her iki durumdada care çok, korkulacak hiç birşey yok,

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html burdan yardım alabılırsınız.

bence yasadigin sey piskolojik bi durum canim cunki aynii sorun bendede vardi kendini kasarak canini dha cok yakiyorsun kendini serbest birak zaten ha oyle ha boyle olucak yani hem ayni sorunu bende yasadim doktora bile gittim ama sonucda yine kendim basardim oyle parmakla falanda olmadi esimin anlayisiyla oldu canim bunlari yasamamizin sebebi baskalarindan ilk yapisda aciyo kelimelerini duymak bence kendini serbest birak kasma zaten gerisi gelir ha eger esin anlayisliysa senden bikmaz korkma

Hayır ya hemen yaftalama kendini. Hasta mıyım diye düşünme
Ben de zorlandım ilk birkaç gün aynı sen gibi sonra oldu
Biraz cesaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…