Vajinusmus illetinden bi türlü kurtulamıyorum yardım edin ☹

Rumuz9

Insan insanı tam anlayamadı
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
649
282
23
Herkese merhaba arkadaşlar vajinusmus illeti yedi bitirdi beni yaklaşık 8 aylık evliyim ne yaptıysam olmuyor hem cinsel terapiste hem de jinekologa gidiyorum. Evde kendi kendime denemelerde yapıyorum ama olmuyor ağlama krizlerine giriyorum her geçen gün daha kötüye gidiyoruz yenenler bize de yardim edin nolur psikolojim bozuldu artık dayanamıyorum eşim de bıkacak dereceye geldi neredeyse, anlayışlı düşünceli yapısını da benim bu korkularım bozacak diye korkuyorum her deneme başarısız olumsuz napacagim bilmiyorum :KK61:

Teknolojiyi fazla kullanamıyorum da nereden açacağımı bilemedim ilk defa konu açıyorum

Teknolojiyi fazla kullanamıyorum da nereden açacağımı bilemedim ilk defa konu açıyorum
Canim vajinismusta botoksu dene benim yazilarimi oku orada detayli olarak anlattim bende ole yendim cunku 5 yil sonunda dr allah razi olsun diyoruz kari koca dusun sen daha basindasin bide ben hemen yendim ve allaha cok sukur simdi hamileyim insallah hayirla nasip olursa bebek sahibi olucaz insallah sanada tavsiye ederim adanada botoks yapan dr var yaz internete bak ordan

Canim vajinismusta botoksu dene benim yazilarimi oku orada detayli olarak anlattim bende ole yendim cunku 5 yil sonunda dr allah razi olsun diyoruz kari koca dusun sen daha basindasin bide ben hemen yendim ve allaha cok sukur simdi hamileyim insallah hayirla nasip olursa bebek sahibi olucaz insallah sanada tavsiye ederim adanada botoks yapan dr var yaz internete bak ordan
Botoks neden onu anlamadım da

canım bende evlendiğimde çok çektim malesef.
5 yıllık evliyim hala daha zorlanıyorum canım yanıyor hala.
sana tavsiyem şu olabilir;
bir yerde okumuştum ve denedim yeni evlendiğimde.
gün içinde sürekli vajina kaslarını çalıştır.
tam olarak nasıl biliyor musun?
idrarını yaparken tutmak sonra bırakıp tekrar yapmak gibi.
kas bırak kas bırak.
bir de kesinlikle kayganlaştırıcı ve ağrı kesicili jel gerekiyor.
Allah yardımcın olsun.

canım bende evlendiğimde çok çektim malesef.
5 yıllık evliyim hala daha zorlanıyorum canım yanıyor hala.
sana tavsiyem şu olabilir;
bir yerde okumuştum ve denedim yeni evlendiğimde.
gün içinde sürekli vajina kaslarını çalıştır.
tam olarak nasıl biliyor musun?
idrarını yaparken tutmak sonra bırakıp tekrar yapmak gibi.
kas bırak kas bırak.
bir de kesinlikle kayganlaştırıcı ve ağrı kesicili jel gerekiyor.
Allah yardımcın olsun.
Sağol canım önereceğin jel var mi

Sağol canım önereceğin jel var mi

Doktorun o zaman verdiği ağrı kesici kayganlaştırıcı jelin adını unuttum. Şu an preseed kullanıyorum ama o da hamile kalmayı kolaylaştırmak için. Neyse ki ilişkiyi de kolaylaştırıyor :)

Doktorun o zaman verdiği ağrı kesici kayganlaştırıcı jelin adını unuttum. Şu an preseed kullanıyorum ama o da hamile kalmayı kolaylaştırmak için. Neyse ki ilişkiyi de kolaylaştırıyor :)
Benim hep acıyacak ve duvar hissi oluşması engel oluşturuyor moralim bozuk 9.aya gireceğiz olmadı halen çok suçlu hissediyorum kendimi

Benim hep acıyacak ve duvar hissi oluşması engel oluşturuyor moralim bozuk 9.aya gireceğiz olmadı halen çok suçlu hissediyorum kendimi

o duvar hissi içteki kasları kasmandan kaynaklanıyor.
mutlaka ağrı kesici kayganlaştırıcı jel almalısın.
sakın kendini suçlama.
bunu sen seçmedin ki?
hem inan aşacaksın.
ben aştıysam sende aşabilirsin.

o duvar hissi içteki kasları kasmandan kaynaklanıyor.
mutlaka ağrı kesici kayganlaştırıcı jel almalısın.
sakın kendini suçlama.
bunu sen seçmedin ki?
hem inan aşacaksın.
ben aştıysam sende aşabilirsin.
Çok sağol kardeş valla ok adında kayganlaştırıcı aldık etkisi yok hemen kuruyor bebe yağı kullandık olmuyor ilerlemesine izin veremiyorum vajinanın girişinde kalıyor napacagimi şaşırmış durumdayım bi an önce yensek çok kötüyüm stresteyim☹

Çok sağol kardeş valla ok adında kayganlaştırıcı aldık etkisi yok hemen kuruyor bebe yağı kullandık olmuyor ilerlemesine izin veremiyorum vajinanın girişinde kalıyor napacagimi şaşırmış durumdayım bi an önce yensek çok kötüyüm stresteyim☹

ahh kuzum kıyamam.
önce psikolojik olarak kendini rahatlat.
bir de ben ilk jinekolojik muayane olmuştum evlendikten hemen sonra.
doktora 'vajinusmusum henüz zarımın bozulup bozulmadığını bile bilmiyorum' dedim.
kontrol etti parmağıyla mesela ona çok tepki vermemiştim.
o da zarın esnek ama bozulmuş dedi.
sonra egzersiz ve verdiği kremle yavaş yavaş yendim.
inşallah sende yenersin.

Egzersiz yaptin mi hic aparatla?

ahh kuzum kıyamam.
önce psikolojik olarak kendini rahatlat.
bir de ben ilk jinekolojik muayane olmuştum evlendikten hemen sonra.
doktora 'vajinusmusum henüz zarımın bozulup bozulmadığını bile bilmiyorum' dedim.
kontrol etti parmağıyla mesela ona çok tepki vermemiştim.
o da zarın esnek ama bozulmuş dedi.
sonra egzersiz ve verdiği kremle yavaş yavaş yendim.
inşallah sende yenersin.
Inşallah canım ya umudumu yitiriyorum☹

Botoks neden onu anlamadım da
Botoks kasilmani engelledigi icin sen ne kadar istemesende giriyo yani botoks yapılan vajina kaslari kasilmiyor boylece istedigin anda girebiliyosun iliskiye aci uada agri diye bisey mumkun olmuyo o yuzden demistim sen bilirsin tabi

Kulak çöpüyle yaptım başarılı olamıyorum kendimi kasıyorum egzersiz te işe yaramıyor ☹

Egzersiz işe yaramiyor diye bişey yok bu sorunun üzerine gideceksin olmuyor diye birakmak yok. Egzersiz ile yapamazsam ben yapamazdim. Bu sorunun kesin çözümü egzersiz ile mümkün gerisi fasa fiso. Oncelikle tek bi kulak çöpü ile yapacaksın oranin acik bi yer olduguna beynini ikna edeceksin zaten bi kulak çöpü ile acimasi da imkansiz kasilmana gerek yok:) sonraki asamalarin ise aparat seti ile olacak. Bu asamada destek almak icin ozelden yazarsan destek olurum. Lütfen bu illeti ertelemeyin benim 3 senem gitti bu illet yuzunden

Egzersiz işe yaramiyor diye bişey yok bu sorunun üzerine gideceksin olmuyor diye birakmak yok. Egzersiz ile yapamazsam ben yapamazdim. Bu sorunun kesin çözümü egzersiz ile mümkün gerisi fasa fiso. Oncelikle tek bi kulak çöpü ile yapacaksın oranin acik bi yer olduguna beynini ikna edeceksin zaten bi kulak çöpü ile acimasi da imkansiz kasilmana gerek yok:) sonraki asamalarin ise aparat seti ile olacak. Bu asamada destek almak icin ozelden yazarsan destek olurum. Lütfen bu illeti ertelemeyin benim 3 senem gitti bu illet yuzunden
Kardeş valla denemediğim şey kalmadı doktora da gidiyorum ama olmuyor bi türlü

Back