Vajinusmus için krem ya da spreyy

Umutsuzvaka41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
38
21
3
33
Vajinusmus için anestol ya da wemcaine spreyi nasıl kullanacağım bileğisin olan var mı? Cinsel bölgemize sultan sürüldüğünde açıma hissini azaltır mı

Canim ben az onceki postta da vardim. Vemcaine uyuşturuyor ama tamamen hissiz kalmiyorsun sıktıktan sonra yakiyor biraz.

Vajinusmus için anestol ya da wemcaine spreyi nasıl kullanacağım bileğisin olan var mı? Cinsel bölgemize sultan sürüldüğünde açıma hissini azaltır mı
Anestol fayda etti diyemem vemcain uyuşturuyor. Sıkınca mentol hissi ile hafif bir yanma veriyor ama acı veren bir yanma değil o.Kasmayi bırakırsan psikolojik olarak acımayacak nasılsa dersen fayda eder vemcain. Fakat içine de 3 4 fis sıkman lazim

Siz nisan0104 sunuz dimi?

Kullanici adinizi bu sekilde acının fayda sağlayanbir sey olduğu şeklinde yazmayin bence. Acı kimsenin ilacı olamaz. Olmamali da. Hele de vajinismusta.
Vajinismus için yazmadım ki :) bi şarkı sözü bu aslında ironik. Ben şeker hastasiyim acı benim ilacım tamamı böyle:)

Olsun boyle olumsuz icerikli cumleler olmasin hayatinizda. Olumsuz enerjiyle yaşamayın.
Aslında bu sözleri kullanan bir şair fakat rap e döküyor yazdiklarini. Ilacim derken beni olgunlastiriyor güçlendiriyor anlamında kullanmis ve bence acı hayatımızda istemesekte var bunlar bizi olgunlastiriyor. Umarim tatlı şeyler acıları örter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…