Ben asli dalana gittim ilerleme katettim fakat sonuca ulasamadim. Asli dalan alaninda muhakkak iyi ancak beni sonuca goturmedi. Belki ileri boyutta oldigi icindi bilemiyorumz Daha sonra bebek istedigimizden dolayi artik parasi neyse razi olup hera klinige gittik 3 gunde problemimiz cozuldu. 2 bucuk seneme yandim. 2 bucuk sene sonrasinda 3 gunde garanti tedaviyle (eger sonuc alamassaniz ki bu cok zor para iadeli) siddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar şiddetle Psk. Aslı Dalan'ı tavsiye ederim. 1 sene parayı düşünerek tedaviyi erteledim. En sonunda internette Aslı hanımı tavsiye eden bir yazi gördüm. Hemen aradım. Çok çok uygun bir ücrete tedavi oldum. Tavsiye etmemdeki en büyük etken gece gündüz whatspptan her soruma cevap vermesiydi. Ne zaman motivasyonum düsse mesaj atardim cok güven verdi bana.
Agustos ayında gittim fiyatı degişti mi bilmiyorum ama pek fark olacağıni sanmam. Hem Fatihte hem Beylikdüzü'nde ofisi var. Ben Fatih ofisine gittim. Ilk telefon ettiğimde 8 seanslık paket ucreti verdi 1200 tl bitirme garantili. Ilk seanstan sonra odeme yaparken siz hafif duzeyli hastasınız yarım paket almaniz yeterli dedi. Ne yazikki vajinusmus hastasiysaniz doktorlar fiyatlarini cok yuksek tutuyor caresizlikten mecburen ödüyoruz. Aslı Hanım' ın para odaklı olmaması beni oraya iten şey oldu. Gercekten çok memnun kaldım. Hep söyledim eşime de vajinusmusu yenersem herkese tavsiye edicem diye:)
Agustos ayında gittim fiyatı degişti mi bilmiyorum ama pek fark olacağıni sanmam. Hem Fatihte hem Beylikdüzü'nde ofisi var. Ben Fatih ofisine gittim. Ilk telefon ettiğimde 8 seanslık paket ucreti verdi 1200 tl bitirme garantili. Ilk seanstan sonra odeme yaparken siz hafif duzeyli hastasınız yarım paket almaniz yeterli dedi. Ne yazikki vajinusmus hastasiysaniz doktorlar fiyatlarini cok yuksek tutuyor caresizlikten mecburen ödüyoruz. Aslı Hanım' ın para odaklı olmaması beni oraya iten şey oldu. Gercekten çok memnun kaldım. Hep söyledim eşime de vajinusmusu yenersem herkese tavsiye edicem diye:)
Burda selda die bi arkadasta asli hanimi onermisti. Bayagi da yardimci olmaya calisti sizin gbi saolsun. Ben smdi mumla calisma asamasindayim olmassa gidicem bi sure snra ama yenecegime inaniyorum egzersizle yol katediyorum bakalim
Burda selda die bi arkadasta asli hanimi onermisti. Bayagi da yardimci olmaya calisti sizin gbi saolsun. Ben smdi mumla calisma asamasindayim olmassa gidicem bi sure snra ama yenecegime inaniyorum egzersizle yol katediyorum bakalim
Insallah yenersiniz sadece sabırlı olmak gerekiyor. Kegel egzersizi yapmanızı öneririm. Ben düzenli yaptıgımda bir kac hafta sonra gercekten kaslarımı kontrol edebilmeye başladim. Internette nasıl yapılacağını bulabilirsiniz
Insallah yenersiniz sadece sabırlı olmak gerekiyor. Kegel egzersizi yapmanızı öneririm. Ben düzenli yaptıgımda bir kac hafta sonra gercekten kaslarımı kontrol edebilmeye başladim. Internette nasıl yapılacağını bulabilirsiniz
Yapiyorum kegel hatta mumu bile alabiliyorum yarin kismetse biraz buyutcem mumu yerini bulamiyordum smdi bakmadan bulabiliyorum aynasiz cok sewincliyimmm
Arkadaşlar Dr kendiniz ve eşiniz başkasına para dökmeye gerek yok bende 2 sene yaşadım burayı çok okudum çok ağladım tam kurtulmuş sayılmam ama eskiye nazaran iyiyim çok şükür bişeyler sormak isterseniz seve seve yardımcı olurum inanın hepsi psikolojik
Arkadaşlar Dr kendiniz ve eşiniz başkasına para dökmeye gerek yok bende 2 sene yaşadım burayı çok okudum çok ağladım tam kurtulmuş sayılmam ama eskiye nazaran iyiyim çok şükür bişeyler sormak isterseniz seve seve yardımcı olurum inanın hepsi psikolojik
Aynn psikolojik ama iste kimseyle detayli konusamadgndan ee etrafnda da bunu yasayan olmaynca anlamasi zorlasio we ondan dr a ihtiyac duyuyors maalesef bnde gtmedim daha dr a burdan okuduklarm we ayni dertten muzdarip olanlarla olan diologlar ws insana hem azim verio hemde bisiler ogretio aranilan seyler bunlar aslinda.. O yusden insaallah yeneris hepimz bnde aparattayim esli denemeye daha gecmiyrm aparat boyutunu penis boyuna getrrdgmde ins gecic3m bakalm
Aslı dalana tedavı olmayı dusunuyorum aslında hera klınıkte aklımda ama maddı acıdan aslı hanım bana daha uygun zaman olarak hera aklımı celıyor 3 gunde çözen bır kac kısıyle konustum ama fıyatı cok ucuk aslı dalana gıdenler gercekten cozume ulaştınız mı 4 aydır bu ıskenceyı cekıyorum ve 2 ayımın daha bosa gıtmesını ıstemıyorum lutfen deneyımlerınızı yazar mısınız