vajinusmus doktor tavsiyesi

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
28
36
Merhaba arkadaşlar vajinusmus hastalığı için doktor tavsiyesi aslı dalan dır ücreti makul bunun için 4000 5000 vermeyin yazık 850 tl tuttu toplam çok şükür geçti

800 tl mi ben anlamadım baya maliyeti düşük olmuş şaşırdım geçmiş olsun

800 tl mi ben anlamadım baya maliyeti düşük olmuş şaşırdım geçmiş olsun

evet bende çok araştırdım o dönem fiyatı hiç önemli değildi fatih civarında işim aslı dalan ı biri övmüş araştırdım gittim yanına eğer yüzde yüz sonuç veririm diyosanız gelicem dedim o da çok iddalı konuştu başladım ödevler verdi yaptım hepsini toplam 8 seans sürüyor 1000 tl idi benim kısa sürdü 2 ay yne sürdü çözmem ama bayramdı hastalıktı derken 2 -3 haftam ordan gitti daha kısa süredede çözülür dedim eğer çözerse aslı hanım işimi herkese önericem eğer başarısız olsaydıda onuda yazardım çok iyi hep cevapladı gecenin körü yazdım ilgilendi moral verdi kesinlikle çok para vermenize gerek yok

Him anladim canim... Ben cik dua ettim. Hemen ilk aramamada aldim randavuyu 3 haftada bitti .

çok iyi bunu herkesle paylaş burda durumu olmayan insanlar zor durumda olan insanlar var inşallah onlar içinde çözüm olsun herkes evliliği etkilenmeden kurtulsun

Canım neler yaptığını anlatırmısınnn

Vajinismusla uğraşıyorum 7 aylık evliyim ne olur yardım edin bunu yenen varmı ?
Canım Niyazi Davas'ı öneririm. Çok yardımcı olmuş da bana da. Bu konuda gerçekten uzman. Şişli’de, özel kadıoğlu hastanesinde çalışıyor. Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum, düzelecek canım emin ol…

Su
Su an şehir dışına çıkamam diyarbakirdayim eşim polis memuru izinler kapalı anca yaza doğru o kadar da uzatmak istemiyorum

Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. Saygın MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bo sorun ile geçirmeyin , çözün.

Şehirdışı bir kenara insanlar yurtdışından bir haftalığına geliyor, öyle bir girdap. Senin evliliğin 5-10 yıllık değil henüz belki ama bir bakmışsın3-5 sene geçmiş bile. O yüzden su an mutsuz olmasan bile erteleme! Herşeyin hayırlısı. Aklındaki merkezi ara konuş önce, öteleme

merhabalar acaba sakarya da vajınusmusla ılgılenen dr ya da merkez var mı oncelık devlet tabıkı ama onerdıgınız bıldıgınız var mı ?

Arkadaşlar şiddetle Psk. Aslı Dalan'ı tavsiye ederim. 1 sene parayı düşünerek tedaviyi erteledim. En sonunda internette Aslı hanımı tavsiye eden bir yazi gördüm. Hemen aradım. Çok çok uygun bir ücrete tedavi oldum. Tavsiye etmemdeki en büyük etken gece gündüz whatspptan her soruma cevap vermesiydi. Ne zaman motivasyonum düsse mesaj atardim cok güven verdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…