Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
800 tl mi ben anlamadım baya maliyeti düşük olmuş şaşırdım geçmiş olsun
Canım neler yaptığını anlatırmısınnnevet bende çok araştırdım o dönem fiyatı hiç önemli değildi fatih civarında işim aslı dalan ı biri övmüş araştırdım gittim yanına eğer yüzde yüz sonuç veririm diyosanız gelicem dedim o da çok iddalı konuştu başladım ödevler verdi yaptım hepsini toplam 8 seans sürüyor 1000 tl idi benim kısa sürdü 2 ay yne sürdü çözmem ama bayramdı hastalıktı derken 2 -3 haftam ordan gitti daha kısa süredede çözülür dedim eğer çözerse aslı hanım işimi herkese önericem eğer başarısız olsaydıda onuda yazardım çok iyi hep cevapladı gecenin körü yazdım ilgilendi moral verdi kesinlikle çok para vermenize gerek yok
Ben 1 yil ugrAslardan sonra yendim.. Ben yendiysem bunu emin olun sizde yaparsiniz..Vajinismusla uğraşıyorum 7 aylık evliyim ne olur yardım edin bunu yenen varmı ?
Ne yapmam gerekiyor lütfen bilgi verinBen 1 yil ugrAslardan sonra yendim.. Ben yendiysem bunu emin olun sizde yaparsiniz..
Canım Niyazi Davas'ı öneririm. Çok yardımcı olmuş da bana da. Bu konuda gerçekten uzman. Şişli’de, özel kadıoğlu hastanesinde çalışıyor. Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum, düzelecek canım emin ol…Vajinismusla uğraşıyorum 7 aylık evliyim ne olur yardım edin bunu yenen varmı ?
Su an şehir dışına çıkamam diyarbakirdayim eşim polis memuru izinler kapalı anca yaza doğru o kadar da uzatmak istemiyorumCanım Niyazi Davas'ı öneririm. Çok yardımcı olmuş da bana da. Bu konuda gerçekten uzman. Şişli’de, özel kadıoğlu hastanesinde çalışıyor. Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum, düzelecek canım emin ol…