vajinusmus değilse ne

esmer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
46
Yer
İzmir
eşimle 5 yıldır evliyz 3 yaşında bir oğlumuz var sitenizi forumu ben size anlatayım yorumlarınızı esirgemeyin yardım edin
5 yıldur evliyz ilk gecemizden beri çok düzenli bir sex hayatımıuz ben cinselliği çok sevmiyorum ve haftada sadece cumartesi günleri yapmaya izin veriyorum çünkü iş beni çok yoruyor ve yaparkende sürekli canının yandığını birinin gelebileceğini isteksiz olduğumu söyleyp onu da galiba soğuttum ve zaman içinde son 7 aydır bende artık cinsel istek kalmadı süreki her konudan kavga ediyoruz tam sevişmeye başladığımızda mutlaka önce konsanrte olamıyor sonra da kocamı uzun yapmakla ve bu yüzden canını yakmakla suçluyorum artık erken boşalma hastalığına yakalandı galiba çünkü cinselliği cok seviyor ama beni de üzmek canımı yakmak istemiyor çünkü 2 dakikaya yaklaşırsa bırakmasını canımın yandığını boşalmasını istiyorum yapamazsa veya devam ederse maalesef hakaretler başlıyor ve sürekli altta pasif pozisyonda duruyorum içimden gelmiyor hiç aktif olmak onu doğru dürüst ne öpüyor ne de kocama dokunuyorum oysa beni her yerimden öpmeye çalışıyor ama benm içimden onu gercekten sevmeme rağmen gelmiyor öpömek dokunmak ve ışık açıkken veya üzürimde bir örtü olmaksızın asla sevişemiyorum kocamda artık eskisi gibi istekli değil onu mastürbasyon yaparken yakaladım hatta bir keresinde bilgisayarda bakarak yapııyordu görmezden geldim ne yapmalıyım hala içimden sevişmek gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum çünkü her konuda tartışığ kavga etmeye başladık 2 aydır ayrı yaşıyoruz

Merhaba,
Bence eşinizden sizi soğutan ciddi bir olay yaşamışsınız.çünkü o kadar yıl hiç sorun yaşamadan ilişkiye girmişsiniz.Anladığım kadarıyla eşinizle iletişiminiz çok zayıf.Bu konuyu dürüstçe eşinizle konuşmalısınız.Sonra kendinize dokunmaktan,eşinize dokunmaktan korkmayın.Dokunduktan sonra illa ki seks yapacaksanız diye bir şey yok.Önce birbirinizde unuttuğunuz yerleri,zevkleri yeniden keşfe çıkın.Sonra ilişkiden,zevk almaktan korkmayın kendinizi kasmayın.Bir pskoloğa da gidebilirsiniz belki.Ama en önemlisi kendinizi dinlemeye zaman ayırın.Belki çocuğunuzu annenize bırakıp küçük bir tatile çıkmak size iyi gelir.
Sevgiler:16:

vajinusmus değil frijitsin
kesinlikle psikiyatriye gitmelisin

vajinismusu yaşamış ve aşmış biri olarak söylüyorum ki
yaşadıgın vajinismus değil kesinlikle
çünkü vajinismus da kadın da ister arzular ama birleşmenin olmasına izin vermez
siz de ise birleşme var ama istek yok
bu bambaşka bi rahatsızlık
bu sebeplerden ötürü eşin de sıkılmış
bunca yıl sessiz pasif ilişkide fazlasıyla kuralları olan biriyle birlikte olmak
onu bunaltmış arayışlara girmiş
heyecan araması da bu yüzden
mutlaka bi uzmana danış ve sen de eşini arzula
bunu hissetsin

Back