Herkese merabalar bende bir vajinusmus hastasiydim 2018 yilinda evlendim ve 2020 kasim ayinda bu lanet sikintidan kurtuldum buraya yendikten sonra yazmayi cok istedim vee sunlari soylemek istiyorum sakin benim gibi kendiliginden gecer yok uyku ilaci kullanayim yok icki yok vb bir suru seyy ama hicbiri fayda degil olan yillarina gozyaslarina oluyor hera klinil suleyman eserdag hocami televizyonda gormustum vee inanmamistim 3 4 gunde bu hastalik yenilirmi dedim vee hic arayip sormadim dahi ta ki bosanma durumu ortaya cikana kadar en son carem orasiydi giderken tedirgindim acaba ne olacak olacakmi olmazsa bosanacagim millet ne der hep bu sorular aklimda ama ankara hera klinige gittigimde bizi cok guzel karsiladilar her konuda yardimci oldular ceren hocama ve kahrimi ceken ayla hocama cok tesekkur ediyorum nasil oldu anlamadim 4.gun o sikintidan kurtuldum vee dunyalar benim oldu lutfen bu sikintinizi ertelemeyin o guzel yillarinizi bu sekilde yok etmeyin kurtulamayanlarin allah yardimcisi olsun insallah