vajinusmu / devlet hastanesi / cinsel işlev bozukluğu

sabir1903

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
14
1
39
Merhabalar ,

Maddi durumdan dolayı özel doktorlara gidemiyorum, burdan okuduğum kadarıyla ve aradığımda hepsi en az 3.000tl fiyat çekiyor.
Bana avrupa yakasında önereceğiniz devlet hastanesinde bununla ilgilenen doktor tavsiyeniz ne olur ?
Birde cinsel işlev bozuklukları diye bir bölüm varmış , avrupa yakasın da giden varmı ?

Yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.

Ben gidiyorum cinsel işlev bozukluğu polikliniğine ama istanbulda değil. Parmak egzersizi ödevi veriyolar. Ücretsiz.

Devlet hastanesi , tıp fakültesi. Cinsel işlev bozukluğu diye randevu alıyosunuz. Gitmeden telefonla arayıp sorun en erken 15 gün sonraya randevu oluyo

Simdi aradim 182.yi uroloji.ye yonlendiriyor. Urolojide kadin bolumu varmis o bakar dediler onada randevu yok zaten. Ayrica cinsel islev bozukluklari diye bor bolum yok diyorlar .

Simdi aradim 182.yi uroloji.ye yonlendiriyor. Urolojide kadin bolumu varmis o bakar dediler onada randevu yok zaten. Ayrica cinsel islev bozukluklari diye bor bolum yok diyorlar .
Bi daha ararsanız birde şey diye sorun psikiyatri bölümünün altında kalıyo benim gittiğim yerde o şekilde sorun. Hangi hastane internetten bakayım

Bunlara bakın size yakın olanı arayın

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-23-13-27-51.png
    105,6 KB · Görüntüleme: 154
bu arada siz sonuç alabildinizmi ?ayrıca sadece parmak egzersizi ise zaten bizim sorunumuz bu yada benim dokunabilsem o işte olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…