vajinumusum

kirmizi oda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
27
0
Merhaba ben yeni evliyim. ilişkiye giremedik..zaten çok da denemedik.
ben evlendim ama mantık evliligi yapmistim cinsel olarak bisey hissetmiyorum. Mantik evliliği de olsa kendimi sakinmiyorum gizlemiyorum ilişki olsun istiyorum .
ama şunu merak ediyorum ben kayganlastirici bile aldim. cinsel olarak istegim olmadigi icin mi yapamiyorum .
yani istesem bu acıyı duymam mi..
( kayganlastigim zaman da oluyor ama ben hc bir sekilde öpmek sarilmak istemiyorum..madem bi yuva kurdum normal insanlar gibi kari koca iliskisi olsun ona gore karar vereyim bir yuvayı yikmayayim diyorum..
ben vajinismus muyum smdi
başı bile girmedi. o da bilmiyor yapmayi ve ugrasmiyor bile. oyle zor ve sacma bir durumdayim ki.
gerçekten asik olsam da bu cefayi ceksem neyse . ..
ben simdi neden yapamiyorum esine.mantik evlilogyle evlenip iliskiye giren bir suru insqn var ben nie yapamıyorum..

Eğerki bacaklarınız kapatıyor eşinizin dokunmasına izin vermiyorsanız kısmen ölesiniz diyebiliriz çünkü vajinusmusun belli dereceleri var siz korkuyor canınız yanacak mı diye düşünüyorsunuz yoksa tamamen cinsellik mi istemiyorsunuz.inşallah geçici bir durumdur geçmiş olsun

kapatmiyorum. cinsellik icimden gelmiyor evet. ama gene de ilk iliski olayini atlatmak istiyorum. yakinslasmamiz nadir oluyor . o da yapilmiyor diye ugrasmiyor benle. kendi bildgi yolları yapiyor bi yerden sonra ( surtunme , masturbasyon)
doktorsa doktor , o yardimci aparatlarsa onlar .. ne varsa yapmaya raziyim. ama ilk nerden baslanir bilmiyorum ..mantik olarak hic girmiycek gbi geliyor. belki de ben asiri arzu duymadigim icin vajina girisim acilmiyor . o sadece bastiriyor ama etim icine giriyor baska bi giris bir sey yok. ben giremiyorujm o da nereye girdgni dahi bilmiyor. parmak bile sokmadi. o daha cok korkuyor neredeyse. konuyu kapatti boule bi dert yokmjs gbi davraniyor. sanki her sey yolunda gbi.
ben de diyorum ki adam madem ugrasmiyor ben nie bu kadar uggrasayim bosanayim gitsin diyor seytan
(

Vajinismus değilim, hiç olmadım o yüzden ahkam kesmek değil niyetim. Ama bugün bile eğer içimden gelmezse, istemezsem eşimle ilişkiye giremem. O öyle devamlı girişe açık tünel değil ki, istek lazım, arzu lazım. Siz neden en ufak çekim hissetmediğiniz, öpmekten bile rahatsız olduğunuz biriyle evlendiniz ki? Mantık evliliğinde aşk olmayabilir belki ama bir tensel çekim mutlaka vardır. Yoksa mümkün değil aynı yatağa girmek. Alkollü olmam, kendimi iyice kaybetmem, kiminle ne yaptığımı bilmemem gerekiyor sanırım o şekilde yapmam için.
O yüzden sizinki pek vajinismus gibi gelmedi bana. Bilen arkadaşlar daha doğru yönlendirir tabi.

Bende ilk başlarda birlikte olamadım eşimle sonra cesaretimi topladım kendimi cok kasıyordum sanki bıçak batırcaklar gibi hissediyordum kapatıyordum bacaklarımı ucu biraz girdi diger seferede daha birazı derken kademe kademe üç denemeyle çözdük şükür dördüncüdü tam birliktelik oldu .eşimle hala güleriz buna adamın organını boguyordum korkudan

iste bu yuzden bilenlere soruyorum.
her seyimiz uyuyordu. 6 yillik bir arkadasligimiz vardi. cok ikna etti.
pandemi donemindeydim zaten sagliklij.dusunemedim sanirim
ondan iyisini bulamam artk gbi geldi.
bebegim olsun güvenli bi ev olsn dedm . ama pisman oldum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…