• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinumus bekarlarda da varrrrrrr

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
vajinismus ne kadar kötüüüüü bende de var.doktora gittiğimde anladım.ilk kadın doktor muayene etmişti ozaman bişey olmadım.ikinciside erkek doktor muayene etmişti canım çok acımıştı okula gidiyordum sıranın oturağını zor oturuyordum erkek doktor ettiği içind arkadaşlarımdan utnanıtordum sanki herkes biliyormuş hissi vardı yaşım küçüktü adam başladı saçma saban konuşmaya o günden belli doktora gitmedim 7 yıl sonra zar zor gittim doktor muayene dedi uzanınca masaya ben başladım kendimi sıkmaya doktor diyo sıkma ama elimde değil sıktıkça sıkıyom sadece karnıma basarak muayene etti diyo kendini niye sıkıyon söyleyemedim ileride tedavi olmayı düşünüyom ama korkuyum evlenme fobimde devam ediyo ya yapamazsam çok kötüüüüü:çok üzgünüm:

vajinismus ne kadar kötüüüüü bende de var.doktora gittiğimde anladım.ilk kadın doktor muayene etmişti ozaman bişey olmadım.ikinciside erkek doktor muayene etmişti canım çok acımıştı okula gidiyordum sıranın oturağını zor oturuyordum erkek doktor ettiği içind arkadaşlarımdan utnanıtordum sanki herkes biliyormuş hissi vardı yaşım küçüktü adam başladı saçma saban konuşmaya o günden belli doktora gitmedim 7 yıl sonra zar zor gittim doktor muayene dedi uzanınca masaya ben başladım kendimi sıkmaya doktor diyo sıkma ama elimde değil sıktıkça sıkıyom sadece karnıma basarak muayene etti diyo kendini niye sıkıyon söyleyemedim ileride tedavi olmayı düşünüyom ama korkuyum evlenme fobimde devam ediyo ya yapamazsam çok kötüüüüü:çok üzgünüm:

canım bendede var valla.kadın doktora gittm bende cıglk attım oturamadm psikolojktr eminim ama doktr banada dedi kendini vcok kasıosn die yandık:(

ya canım o doktor nasıl bır muayne uyguladıkı bu kadra canınnı yaktı ...ve muyane oldugunudnda bakıremıydın

bekarlarda nasıl anlasılıyor vajinismus ben o kısmı anlamadım iliski anında belli olur diye biliyorum

evet simdi okudum bekarlarda da olabiliyormus nedenleri
Vajinismusun nedenlerinden en yaygın olan bir tanesi; yetişme çağındaki kızlara seksin pis ve kötü olduğunu öğreten yanlış ve katı eğitim tarzıdır.

Yıllarca, cinselliğin kadınlar için zarar verici, kötü, aşağılayıcı, yalnızca erkeklerin faydalandığı, kadınların kaçması gereken bir şey olarak yetişen bir genç kız, bu ilişkiyi yaşayacağı sırada bilinçaltına yerleşmiş bu yanlış fikirleri istemeyerek de olsa hatırlayacak, ilişkiye girmekten rahatsızlık duyacak ve kasılacaktır.

ya canım o doktor nasıl bır muayne uyguladıkı bu kadra canınnı yaktı ...ve muyane oldugunudnda bakıremıydın

canım acıkcası kendi adıma konusmam gerekrse herhangi cnsel hayatm olmadı hiç bnm.ilkkez birinn bakmasndan kasılmadan ötürüde oolablr..doktor bana aslnda acı duyulck bişi deildi ama cok kastın kendini dedi.dogrudur cnküü suana kdr kendim haricindee ilkkez birine gösterdm ve onun telaşıda vardı ondn acı dyms olablrmm..

Sayın poskolo söylediğiniz dogrudur.ilk defa baktırıyorsanız başka birine psikolojk kasılma yaşarsınız normal.bu da agrı gibi sezilir psikolojiktir.Vajinismus bekarlarda elbette vardır.Cinsel ilşkide kasılmamanız rahat pozisyon ve ilşknden önceki yapacaklarınızla bile çözülebilir..Henüz bekarsanız evlendikten sonra bakın çaresine.

ilişkim falan olmadı diğer doktor bakacaktı bende karnımın rahim kasıklarım hepsi kasılma sıkışma hissettim doktor da elle karıma baktı o bile dedi kendini çok sıkıyosun o derece bikere ultrason çekilirken bile karından çekildim o an bile hafiften sıkılma oldu çok zorakannehir

ilk önce doğum doktoruma mı söylesem yoksa direk psikolağa mı gitsem.bu doktorum çok iyi öyle alttan falan bakmıyor

bence evlen ondan sonra sevdııgn ınsna olunca hersey degısebılır..ben vajınusmuus yenı yendım 1 buuck yıl surdu umarım duusnduugn hıc bır sey olmaz rahat ol ..hemen vajınusmusun dıye duusnme evendıgın zaman hersey degısebılr zaten hıc bır kız doktora bayıla bayıla muayne olmaz ..bunları kafandan at ben vajılıyım falan dye dusunme hıc bır seyın yk

teşekkürler çünkü doktor doktor gezmek istemiyorum herkese anlatmakta olmuyo daha sıkıcı iyi o zaman psikologa giderim yazın giderim şimdi okul filan var

Ama hangi jinekoloğa gitseniz size sorar bakire misiniz değil misiniz diye,şaşırdım açıkçası...ayrıca bunları bekarken düşünürseniz kasılır kalırsınız pozitif olun biraz beni de korkutmuşlardı bekarken ama hiç birini tınlamadım 2 hafta içinde herşey tamamen oldu bitti korkmaya hiç gerek yok...

küçüttüm öğrenci oldumu mu söyledim liseye gidiyordum muayne edecem dedi ama affedersiniz maktaktan yaptı zaten sonra ki muayene mi yaptıramıyorum pelvik kasık her yer de sıkılma oluyo.şöyle açıklayayım affedersiniz yine iç çamaşırıma hafiften kan sürüntüleri vardı ağırı oldu yazmıştım onları kızlığımda bişey yok onu biliyor belli bir yaştan sonra kadın-doğuma gönderiyolarmış adam kötü niyetliymiş bana bişeyler söyledi zaten tek genç bendinm orada

Ama hangi jinekoloğa gitseniz size sorar bakire misiniz değil misiniz diye,şaşırdım açıkçası...ayrıca bunları bekarken düşünürseniz kasılır kalırsınız pozitif olun biraz beni de korkutmuşlardı bekarken ama hiç birini tınlamadım 2 hafta içinde herşey tamamen oldu bitti korkmaya hiç gerek yok...

aynen canımvereliniortakevlenmeden neden doktora gitme iht.duydunuzki?her kız ilk geceden korkar doktor yabancı biri ister istemez kasılıyor insan .ben evli olmama rağmen doktor muayene ederken kasıyorum kendimi.sonuçta evelndiğinizde karşınızdaki sevdiğiniz kişi olacak herşey değişebilir.

sunset kan mı geldi yani snden.:( tmm bnmkide muayenede cook acıdı ama orda oturdm arabada oturdum fln kan gelmedi bnden..1gün snra azıcık ayrı ayrı yerlerde vardı ama benm deride kasıntılarım olmustu derimi kavlattıgımdan oldu diyorum ztn kzlk kanaması olsa hemen gelirdi bütün doktorlar 1gün snra deil hemen gelir dio

eve göndükten sonra lavaboya gittim o zaman gördüm işte sürüntü şeklinde maktakttan yaptığı için

o gelen kan kızlıkla yada içsel bir durumdan değildir daha önce belirttigim gibi vücudun en hassas yeri orasıdır.yani alt kısım.o nedenle dokunmayla silmeyle azıcık kan gelebilir telas etmeyiniz.muhtemelen makata basınca ordan küçük bir acıklıktan gelmiştir kızlık zarının en ufak kanı bile belirgin ciddi bi kanamadır

Back