Vajinoplasti

Basarn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
8
0
28
Merhaba arkadaslar 3 ay once dunyalar guzeli bi kizim oldu lohusayken ilk 15 gunden sonra vajinamda genislik oldugunu farketrim doktor muayenesine gittim doktor normal olmasi gerektigi gibi dedi fakat suan 3 ay oldu ama o genislik hala var ben zaten cinsel anlamda tatmin olamiyordum esime utandigimdan ve yanlis anlar diye soyleyemedim ama bugun kendisi soyledi ve kendisininde eskisi gibi zevk alamadigini uyvun bi dille anlatti, yani anlayacaginiz kabusa dondu iliskimiz ve asiri derecede akindim oluyor camasirim su dokmus gibi oluyor gunde 4 5 kere degistiriyorum, ayrica vajinamdanda afedersiniz osurmus gibi ses geliyor bazen bunlar dogumdan sonra basladi iliskiden once yikanmama temizlenmeme ragmen iliski esnasinda yine akintim oluyor, esim bunun ameliyati oldugunu soyledi arastirdim fakat bu ameliyati olursam bir daha normal dogum tercih etmemem lazimmis edersem tekrar eski haline gelirmis ve benim vajinamda kesik yok yirtik olustu dogum esnasinda, ve yirtik olunca bu ameliyatta kesin cozum olamayabiliyormus simdi diyorum ki madem sezaryen olacaktim neden 8 saat suni sanci cektim ee bu vajinoplasti ameliyatini olmazsamda cinsel hayatim bitti resmen,zevk almadiktan sonra ne anlami kalir cinselligin sizce bu ameliyati olmalimiyim aranizda bu ameliyati olupta memnun kalan var mi ya da bildiginiz farkli bir cozumu var mi ?

X