Vajinoplasti ve perinoplasti olanlar

Emek76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
9
1
46
Vajinoplasti ve perine ameliyatı olanlar kadın doğum dr mu estetik cerrahami olmalıyım kararsızım .Bu ameliyati olduktan sonra sorun yaşayan varmı ?
Doktor önerisi olan lütfen yorumlarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu ameliyatları olupta doktorundan memnun olan ve olmayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun .İstanbulda ariyorm.
K.K nde hep memnuniyet okudum ama dün gece bir dr sitesinde yorumlar buranın tam tersi aylarca iyileşmeyen hatta 6 ay eşiyle beraber olamayanlar var

merhaba kadın doğum dr u daha tecrübelidir bu konuda ben dört hafta önce daraltma oldum cerahi olarak .süreçten memnunum sonuç için birkç haftam var

merhaba kadın doğum dr u daha tecrübelidir bu konuda ben dört hafta önce daraltma oldum cerahi olarak .süreçten memnunum sonuç için birkç haftam var
Merhaba kusura bakmayinbir süre giremedim yeni görüyorum mesajinizi hala kararsızım hatta vajinoplasti mi yoksa sadece girişin yükseltilmesi darlık için yeterli olurmu bilemiyorum .Kadın dogum druna muayene oldum normal genişlik idrar kaçırmada yok dedi ama gaz çıkması gibi sorunlar yaşıyorum eşimin halinde nde anlaşılıyor
Bir doktorla daha görüşmek istiyorum sizin doktorunuz kimdi sonuc nasil ozeldende yazabilirsiniz .Bu arada cok geçmis olsun.

Esra Cabuk Comerte gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız kim var aklınızda?
Vajinoplasti ve perine ameliyatı olanlar kadın doğum dr mu estetik cerrahami olmalıyım kararsızım .Bu ameliyati olduktan sonra sorun yaşayan varmı ?

Ben 3 ay önce Esra Cabuk Comerte ameliyat oldum vajinoplasti oldu.Instagramdan görüp geldim ben rastgele bir reklamdan görmüştüm ama iyiki Esra hocama ameliyattan olmusum:)

Esra Cabuk Comerte gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız kim var aklınızda?
Merhaba şu an pandemi den dolayı biraz erteledim ama araştırıyorum Estetik cerrah İsmail Ermiş ve Macide Yakut ikisiyle görüşucem ve Turgay Karakaya kadın dogumcuylada görüşmek istiyorum.

Birşey sorucam size. Dikisleriniz ne kadar zmnda kaynadı. Birde kanama kaç gün sürdü. Cevaplarsanız sevinirim....

Merhaba şu an pandemi den dolayı biraz erteledim ama araştırıyorum Estetik cerrah İsmail Ermiş ve Macide Yakut ikisiyle görüşucem ve Turgay Karakaya kadın dogumcuylada görüşmek istiyorum.
Hayırlısı olsun ben esra cabuk comerte oldum 20 gün oldu.Insan cesaretini zor topluyor muayene oldum vazgeçtim sonra cesaret alıp gittim.Insallah cabuk iyilesirim 3 ay sürüyor yazılan yerlerde.Pandemi beni etkilemedi hic hırsım kalmamıştı inşallah güzel sonuçlar alırım.

Kusura bakmayin gec gördüm mesajınızı cok gecmis olsun simdi nasilsiniz zor bir surecmi fiyat bilgisiverebilir misiniz ozelden de yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…