Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kusura bakmayinbir süre giremedim yeni görüyorum mesajinizi hala kararsızım hatta vajinoplasti mi yoksa sadece girişin yükseltilmesi darlık için yeterli olurmu bilemiyorum .Kadın dogum druna muayene oldum normal genişlik idrar kaçırmada yok dedi ama gaz çıkması gibi sorunlar yaşıyorum eşimin halinde nde anlaşılıyormerhaba kadın doğum dr u daha tecrübelidir bu konuda ben dört hafta önce daraltma oldum cerahi olarak .süreçten memnunum sonuç için birkç haftam var
Vajinoplasti ve perine ameliyatı olanlar kadın doğum dr mu estetik cerrahami olmalıyım kararsızım .Bu ameliyati olduktan sonra sorun yaşayan varmı ?
Doktor önerisi olan lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Ben 3 ay önce Esra Cabuk Comerte ameliyat oldum vajinoplasti oldu.Instagramdan görüp geldim ben rastgele bir reklamdan görmüştüm ama iyiki Esra hocama ameliyattan olmusum:)Vajinoplasti ve perine ameliyatı olanlar kadın doğum dr mu estetik cerrahami olmalıyım kararsızım .Bu ameliyati olduktan sonra sorun yaşayan varmı ?
Doktor önerisi olan lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba şu an pandemi den dolayı biraz erteledim ama araştırıyorum Estetik cerrah İsmail Ermiş ve Macide Yakut ikisiyle görüşucem ve Turgay Karakaya kadın dogumcuylada görüşmek istiyorum.Esra Cabuk Comerte gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız kim var aklınızda?
Birşey sorucam size. Dikisleriniz ne kadar zmnda kaynadı. Birde kanama kaç gün sürdü. Cevaplarsanız sevinirim....merhaba kadın doğum dr u daha tecrübelidir bu konuda ben dört hafta önce daraltma oldum cerahi olarak .süreçten memnunum sonuç için birkç haftam var
dikişler ortalama 35-40 günde tam iyileşiyor,ilk iki gün hafif ağrı sonrasında normal,,kanama birkaç damla leke olarak geldi kanama olmadıBirşey sorucam size. Dikisleriniz ne kadar zmnda kaynadı. Birde kanama kaç gün sürdü. Cevaplarsanız sevinirim....
Himmm. Cevabınız için teşekkürler. Bende iki hafta boyunca ara ara oldu. Ama ben labioplasti ameliyatı da oldum...dikişler ortalama 35-40 günde tam iyileşiyor,ilk iki gün hafif ağrı sonrasında normal,,kanama birkaç damla leke olarak geldi kanama olmadı
Hayırlısı olsun ben esra cabuk comerte oldum 20 gün oldu.Insan cesaretini zor topluyor muayene oldum vazgeçtim sonra cesaret alıp gittim.Insallah cabuk iyilesirim 3 ay sürüyor yazılan yerlerde.Pandemi beni etkilemedi hic hırsım kalmamıştı inşallah güzel sonuçlar alırım.Merhaba şu an pandemi den dolayı biraz erteledim ama araştırıyorum Estetik cerrah İsmail Ermiş ve Macide Yakut ikisiyle görüşucem ve Turgay Karakaya kadın dogumcuylada görüşmek istiyorum.
Kusura bakmayin gec gördüm mesajınızı cok gecmis olsun simdi nasilsiniz zor bir surecmi fiyat bilgisiverebilir misiniz ozelden de yazabilirsinizHayırlısı olsun ben esra cabuk comerte oldum 20 gün oldu.Insan cesaretini zor topluyor muayene oldum vazgeçtim sonra cesaret alıp gittim.Insallah cabuk iyilesirim 3 ay sürüyor yazılan yerlerde.Pandemi beni etkilemedi hic hırsım kalmamıştı inşallah güzel sonuçlar alırım.