• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti ve lapioplasti ameliyatı olanlar bilgi paylaşımı

Benim dertte aynı iç dudaklar ayaktayken görünüyor bende ayaktayken tek bir çizgi görünsün istiyorum Labioplasti ameliyatı olucam inşallah o yüzden ama çok korkuyorum hissizlik olurmu diye ilişkide acırmı diye fiyatı ne kadar Labioplasti nin

Benim dertte aynı iç dudaklar ayaktayken görünüyor bende ayaktayken tek bir çizgi görünsün istiyorum Labioplasti ameliyatı olucam inşallah o yüzden ama çok korkuyorum hissizlik olurmu diye ilişkide acırmı diye fiyatı ne kadar Labioplasti nin
Hayır hissizlik kesinlikle olmadı bende hatta daha iyi oldu klitoris bölgesi. Ama özellikle konuşun ben ameliyat olduğum halde istediğim sonuç olmadı , ikincisinde oldu. Ben kombine olmuştum 2020 Aralık'ta ödememi yaptım 3 ay sonra ameliyat oldum. O dönemde sadece labioplasti 6.500 du diye hatırlıyorum. Ameliyat sonrası dikiş yerleri geçince acıma olmaz ,bende de olmadı

iyi geceler herkese arkadaşlar rica etsem ameliyat olan arkadaşlar bana özelden foto fiyat neler yaptırdıklarını kime yaptırdıklarını ve ne zaman yaptırdıklarını ve memnuniyet derecelerini yazarlarsa çok sevinirim çünkü kafam çok aşırı karşık ve korkuyorum şimdiden tşkler

İyi geceler herkese arkadaşlar rica etsem ameliyat olan arkadaşlar bana özelden foto fiyat neler yaptırdıklarını kime yaptırdıklarını ve ne zaman yaptırdıklarını ve memnuniyet derecelerini yazarlarsa çok sevinirim çünkü kafam çok aşırı karşık ve korkuyorum şimdiden tşkler

İyi geceler herkese arkadaşlar rica etsem ameliyat olan arkadaşlar bana özelden foto fiyat neler yaptırdıklarını kime yaptırdıklarını ve ne zaman yaptırdıklarını ve memnuniyet derecelerini yazarlarsa çok sevinirim çünkü kafam çok aşırı karşık ve korkuyorum şimdiden tşkler
Merhaba T tulayunlu bende labioplasti oldum Agustos ayında Bursada Dr. Barış Korkmaz'a yaptırdım çok memunum iyiki yaptırmışım benimde korkarak cesaret edemediğim uzun süre ertelediğim bişeydi ama şimdi kendime kızıyorum keşke daha önce olsaymış diye ben 4 bin tl ödemiştim ama fiyatlar değişmiş

Bu ameliyatı olan biri olarak kesinlile olma ben çok pişmanım cinsel hayatım çok kötü çok pismanim eski halini ararsın benim yaptığım hatayı yapma oynatma

Bu ameliyatı olan biri olarak kesinlile olma ben çok pişmanım cinsel hayatım çok kötü çok pismanim eski halini ararsın benim yaptığım hatayı yapma oynatma
Öncelikle çok geçmiş olsun, bu konuda yaşadığınız deneyimi anlatabilir misiniz? Ne gibi olumsuzluklar yaşadınız ve pişman oldunuz.

Merhaba bayanlar bende 16 gün önce bakırköyde turgay karakayaya labioplasti vajinoplasti ameliyatı oldum ilk önce şunu söylemwk istiyorum kesinlikle 10 gün yatıp hiç birşey yapmamak gerekliymiş. bayağı zor bir ameliyatmıış halâ penguen gibi yürüyorum ama hiç iç çamaşırı giymedim bu süreçte şuan iyileşmeye doğru gidiyor kaşınıyor görüntü olarakta güzel görünüyor tam belli değil tabiiki ama doktor bu konuda çok iyi sadece size yara iyileşmesinde dikişkeein hızlı kurumasına vesile olan mıcize ampul rif ampul 250 mg eczaneden alıp direk yaralara sürdüm geçmeyen yanmam acım geçti onu 2 hafta sürün sabah akşam sürdüm sadece ilişki durumu beni luan çok tedirgin ediyor bakalım nasıl geçicek herkese geçmiş olsun

Back
X