Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba ne kadar tuttu ücreti?Ben yaptırdım ilk hafta ağrınız oluyor kaşınma sızı yürümede değişim.Sonra yavaş yavaş toparlanıyorsun.Ben iyileşince çok mutlu oldum hani evliliğime çok etkisi oldu.Krem ve ağrı kesiciler olduğu için öyle katlanılmaz bir acısı yok.Doktorum Esra çabuk cömert zaten kontrole gittiğimde ilk dikişim düşmüştü diğerleri 1 ay içinde döküldü.Şimdi normale döndü şişlikler morluklar oluyor bunlardan korkma buz kompres yaptım ben iyi gelmişti.Başka sorun varsa yazabilirsin bana cevaplarım.
Lütfen benimle iletişime geçiniz Esra Hanımla ilgili soracaklarım var ve biran önce randevu almam gerek. Evliliğimi etkiliyor bu durum yaşayan herkes anlıyordur. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben yaptırdım ilk hafta ağrınız oluyor kaşınma sızı yürümede değişim.Sonra yavaş yavaş toparlanıyorsun.Ben iyileşince çok mutlu oldum hani evliliğime çok etkisi oldu.Krem ve ağrı kesiciler olduğu için öyle katlanılmaz bir acısı yok.Doktorum Esra çabuk cömert zaten kontrole gittiğimde ilk dikişim düşmüştü diğerleri 1 ay içinde döküldü.Şimdi normale döndü şişlikler morluklar oluyor bunlardan korkma buz kompres yaptım ben iyi gelmişti.Başka sorun varsa yazabilirsin bana cevaplarım.
8bin odedim kombine ameliyata.Acaba ne kadar tuttu ücreti?
Yazdım özelinize bakın ne sormak isterseniz yardımcı olurum.Lütfen benimle iletişime geçiniz Esra Hanımla ilgili soracaklarım var ve biran önce randevu almam gerek. Evliliğimi etkiliyor bu durum yaşayan herkes anlıyordur. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
His olguları daha da artıyor emin olun ben beklediğimden daha çok istediğim noktaya geldim.Evliliğin ilk yılları gibi benim de doğumdan sonra genişleme olmuştu.Hislerim gitmiş gibiydi şimdi gayet iyi.Cevabın için teşekkürler. Ben Gaziantep te oturuyorum. Benim ki özellikle normal dogumlardan sonra daraltma ihtiyacı duyuyorum. Peki his kaybı oldu mu acaba ve fiyatı ne kadar tuttu?
Ben yaptırdım ilk hafta ağrınız oluyor kaşınma sızı yürümede değişim.Sonra yavaş yavaş toparlanıyorsun.Ben iyileşince çok mutlu oldum hani evliliğime çok etkisi oldu.Krem ve ağrı kesiciler olduğu için öyle katlanılmaz bir acısı yok.Doktorum Esra çabuk cömert zaten kontrole gittiğimde ilk dikişim düşmüştü diğerleri 1 ay içinde döküldü.Şimdi normale döndü şişlikler morluklar oluyor bunlardan korkma buz kompres yaptım ben iyi gelmişti.Başka sorun varsa yazabilirsin bana cevaplarım
Ücreti ne kadrdiBen yaptırdım ilk hafta ağrınız oluyor kaşınma sızı yürümede değişim.Sonra yavaş yavaş toparlanıyorsun.Ben iyileşince çok mutlu oldum hani evliliğime çok etkisi oldu.Krem ve ağrı kesiciler olduğu için öyle katlanılmaz bir acısı yok.Doktorum Esra çabuk cömert zaten kontrole gittiğimde ilk dikişim düşmüştü diğerleri 1 ay içinde döküldü.Şimdi normale döndü şişlikler morluklar oluyor bunlardan korkma buz kompres yaptım ben iyi gelmişti.Başka sorun varsa yazabilirsin bana cevaplarım.
Merhaba dış dudak estetiği ücreti ne kadar biliyor musunuz ? Bilgilendirirseniz çok sevinirimBen yaptırdım ilk hafta ağrınız oluyor kaşınma sızı yürümede değişim.Sonra yavaş yavaş toparlanıyorsun.Ben iyileşince çok mutlu oldum hani evliliğime çok etkisi oldu.Krem ve ağrı kesiciler olduğu için öyle katlanılmaz bir acısı yok.Doktorum Esra çabuk cömert zaten kontrole gittiğimde ilk dikişim düşmüştü diğerleri 1 ay içinde döküldü.Şimdi normale döndü şişlikler morluklar oluyor bunlardan korkma buz kompres yaptım ben iyi gelmişti.Başka sorun varsa yazabilirsin bana cevaplarım.