- 16 Aralık 2019
- 5
- 2
- 30
- Konu Sahibi selmahsenur
arkadaslar 12 gun oldu genel anesteziyle ameliyat olali bugun kontrole gittim muayene oldum eve geldigimde kanamam oldu hala kesilmedi kasiktada agri var bir cook yazi okudum herkes fiyat sormus acisini sizisini zorlugunu konusmus olanlar biraz bilgi verin olurmu iyilestikten sonra genisliuormu tekraf ben bugun baktigimda eskisinden daha genis gordum acikcasi bu normalmi toparliyormu kendini sonradan suan vasat duruyo genislik duzelicekmi bilmiyorum onca aci sizi cektigimlemi kalicam tekrar olmak zorunda kalicammi hic bir fikrim yok doktor baya rahat bir sekilde memnun kalmassan tekrar duzeltiriz diyo 2 parmaktan daha genis bir vaziyette anlamafim hic bisey napicagimi hic bilmiyorum hersey bikenara okadar zorlugu cekipte eskisinden kotu olursa diye cok korkuyorum birde labioplasti olmayida dusunuyorum doktor gerek olmadigini soyluyor ama simetrik degil bu baya belli oluyor dikis izi kalir dedi istedigin gibi olmassa geri donusu yok dedi olanlar memnunmusunuz birde agrisi sizisi oluyormu uzun sure lutfen nilenler bilgilendirsinler olurmu cok ihtiyacim var buna