Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de lazer vajinoplasti oldum. 3 seans.. bittikten bir ay sonrası rahattım..Merhabalar arkadaşlar 13 Nisan da vajinoplasti ameliyati oldum nerdeyse bir ay olacak fakat hala iyilesemedim oranda sürekli ağrı ve acı var hala oturamiyorum bu durumu yaşayan varmı lütfen yardım edin
Evet ben öyle diye biliyorum bu operasyonlarda her bir müdahale farklı isimle adlandırılıyorMerhaba çok geçmiş olsun sizin sorunuza cvp değil ama ben size bişey sormak istiyorum vajinoplasti ne için yapılıyor sadece vajina daraltmasi mi
Evet sadece daraltmaMerhaba çok geçmiş olsun sizin sorunuza cvp değil ama ben size bişey sormak istiyorum vajinoplasti ne için yapılıyor sadece vajina daraltmasi mi
Kime oldunuz ben hala iyileşemedim kötüyüm bir yı geçtiMerhaba bende bugün operasyonu oldum. Şimdilik aman aman çok kötüyüm diyemem ama az ağrım var. İyileşme sürecini yazacağım
Çatallaş ma oluyor evet bi kaç ay sonra düzelir o iyileştik çe ama ben hala iyileşemedim siz kime oldunuzMerhaba bende nisan ayı başında vajinoplasti labioplasti rahim sarkması ve idrar kaçırma ameliyatı oldum hala benimde sorunlarım var .dikişlerim düşmedi .doktor bir buçuk ay sonra düşmeyenleri alırım dedi. Hala tuvalet sonrası bakımları yapıyorum . Akşamları inanılmaz bir kaşıntı problemi var anestol ile rahatlıyorum. Benim asıl sorunum size sormak istediğim idrarımı yaparken çatallaşma sorunu var sizlerde de oldu mı?
Siz kime oldunuz şu an nasılsınız ben hala iyileşemedimMerhaba bende bugün operasyonu oldum. Şimdilik aman aman çok kötüyüm diyemem ama az ağrım var. İyileşme sürecini yazacağım
Ozelden yazayimSiz kime oldunuz şu an nasılsınız ben hala iyileşemedim
Nasıl kötü sunuz. Çok geçmiş olsun. Estetik de dahil mi yoksa sadece daraltma ameliyatımi oldunuzKime oldunuz ben hala iyileşemedim kötüyüm bir yı geçti
Merhaba, çok geçmiş olsun, umarım biraz düzelme olmuştur, siz hangi doktora oldunuz acaba ?Siz kime oldunuz şu an nasılsınız ben hala iyileşemedim