Vajinit Servisit

rockdream

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
58
21
298
Adana
Merhaba arkadaslar bir suredir vajinal enfeksiyon geciriyorum. Antibiyotikler fitiller kullandim fakat gecmedi. Sizin onerileriniz var mi bu durumi yasayip da gecirenlerin fikirlerini almak isterim

Merhaba geçmiş olsun
Kronik olarak sürekli aynı sorunu yaşayıp ilaçlardan ciddi bir sonuç alamayan bir yakınım sirkeli su ile taharet almaya başlayınca hafifledigini söylemişti.. araştırıp görmüşsünüzdür ama denemekte fayda vardır diye düşünüyorum

Cok tesekkur ederim tavsiyenize uyacagim. Yalniz soyle bir sıkıntım var ve beni olfukca fazla rahatsiz ediyor. Idrar yollari enfeksiyonum gecti fakat vajinit devam ediyor.ilac kullaniyorum fakat surekli idrara cikiyorum haftalardir neredeyse her saat idrara cikiyorum. Miktari normal agri falan yok su tuketimim de normal fakat bu kadar idrara cikmam normal mi? Vajinit boyle bir etki yapar mi

Merhaba arkadaslar bir suredir vajinal enfeksiyon geciriyorum. Antibiyotikler fitiller kullandim fakat gecmedi. Sizin onerileriniz var mi bu durumi yasayip da gecirenlerin fikirlerini almak isterim
Vajinit fena kaşıntı yanma yapar en etkili cozumu eczaneden almıştım vajinal krem iyi geliyor

Sistit miydi sureki idrara cıkmak öyle bir rahatsızlık olabilir forumda okumustum ama en iyisini doktor bilir tabi siz yine de araştırın

Cevaplarınız icin tesekkurler. 2 gun once dahiliyeye gittim. Idrar kan tahlili verdim ultrason falan hepsi cok sukur temiz vikti fakat ben hala surekli idrara sık cikiyorum. Idrar yollari enfeksiyonu olmamasina ragmen neden boyle oluyor? Bobreklerde mesanede bisi yok cok sukur ultrasona gore. Ama yeri geliyor bir saatte 3 defa tuvalete gittigim oluyor bazen de saatte bir

Back