• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinit hakknda bilgisi olanlar bana yardm edebilir mi

tinkerbell09

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
7.621
23
158
40
Tokat
kızlar bugün jinekolojik muayene oldum.kasıklarımdaki ağrı, şişkinlik ve bol miktarda akıntım vardı.vajinit teşhisi kondu. fitil ve antibiyotik tedavisi uygulancak..3 aydır bebek denemesi sonuçsuz kalıyodu...sebebi buymus..bu durumu yasayıp tedavi sonrası hamile kalanlar beni rahatlatıcak bir seyler yazabılır mı cunku cok canım sıkıldı...bir de soğan kürüne başladım işe yarar mı dersiniz..?:1no2:

canım enfeksiyon hamileliğe engel değil ben enfeksiyon varken hamile kaldım dr etkisi vardır ama çok değil demişti ki öyle oldu bebeğimi kaybettim o ayrı ondan mı bilmem ama sen kafana takma derim ilaçlarını kullan bol su iç sık sık iç çamaşırı değiştir yapacağın başka bişey yok bununla ilgili

evet arkadaşlar bilgisi olan yazsın soğan kürü yarar mı bunda? bi de vajinit vajinakl enfeksiyon mu mantar yok yani dimi

vajinit çesitleri varmış zannedersem ben soğan kürünü yapmaya basladıktan sonra akıntım arttı zannedersem yarıyo ama deneyen varsa bızle paylaşabılır mı

vajinit çesitleri varmış zannedersem ben soğan kürünü yapmaya basladıktan sonra akıntım arttı zannedersem yarıyo ama deneyen varsa bızle paylaşabılır mı

soğan kürünü ne kadar zamandda uyguladın ve akıntı nasıl arttı kaç gün oldu?ve pis kokulu ve yoğun mu oluyo cnm ben de uygulamak istiyorum ama pis kokulu akıntı beni rahatsız edyio

arkadalar benimde çok akıntım var kasıklarımda ağrı var bel ağrısıda oluyor arada şu soğan kürünü anlatrmsınız

merhaba arkadaslar bende de vajınıt cıktı fakat mantar kaynaklı degıl.
saracogluna maıl atmıstım ve cevap aldım dıyor kı mantar kaynaklı olmayan enfeksıyonlar ıcın arastırması devam edıyormus fakat bellı bısey tavsıye edemıyormus. o yuzden de bıtkısel bısey deneyemıyorum

Banda ornısıd tablet ve onun fıtılını yazdı adet oldum bıraktım yıne baŞlıycam nerden kaptım bılmıyorum akıntım kokusu yok artık yazındı o geÇtı ama akıntı yoĞunmuŞ dr hanım dedı

Vajinit olduğumu öğrendim. Fitil verdi kullanmadım. Üç hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Sanmıyorum hamileliği etkilesin.

ben 2 yıldır vajinit tedavisi görüyorum bütün antibiyotikleri kullandım okadar dikkat etmeme rağmen yılda 4 kere tekrarlıyor , antibiyotiklerde artık bi işe yaramıyor sanırım kronik bir hale geldi artık antibyotik tedavisi istemiyorum.

Back