arkadaşlar bayadır üyeyim forma merak ettiğim şeyleri sorup öğreniyorum cvplayan arkadaşlar sağolsun durum şuki ben bir vajinismus hastasıyım yenmeme az kaldı aslında yarı yarıya ilişki oluyor bende eşimde dr a gittik eşimin sprem sonuçlarında bi problem yok hatta çok iyi bendede öle hormonlarımın hepsi normal yaklaşık 1 senedir deniyoruz presed jel kullandık onlada olmadı yani birinde tutardı sanırım artık bebek istiyoruz tedavi ol önce diyeceksiniz biliyorum onu demeyin o da bi şekilde hallolacak çok istiyoruz artık yani böle hamile kalan var sanırım ben napıyım bazen dışardan boşalınca bile hamile kalan oluyor yada spralle vb. şeylerle bile kalanlar oluyor bu durumda normalde olmuyorsa tüpler tıkalı olabiliyormuş enfeksiyon olabiliyor ama genelde öle bişi hissttiğim zaman fitil kullanıyorum
Demeyin demişsin ama demeden yapamam, önce bi tedavi ol. Vajinusmusu yen, sonra hamile kalmayı düşün. Sorununu halletmeden, hamile kalmayı istiyorsun, hadi kaldın diyelim, bu sefer doğuma kadar zaten sorununun üstüsinden gelemeyeceksin. Doğumdan sonra lohusalık değişen psikoloji vs vs iyice çıkmaza girersin.
yani tabiki tedavi olmayı bende istiyorum ve düşünüyorum ama dediğim gibi artık oluruna bıraktık ve bebeğide çok istiyoruz ailelerde istiyor eşimin annesi kanser hastası onlarda tıorun istiyorlar işte ben sadece bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum yinede teşekkürler
Yaşadığın sorunu hallaetmeden nasıl bebek düşünebiliyorsunuz anlamadım. Hamilelik sonrasında bebek bunlar uzun ve yorucu süreçler. Buna sen anne olarak katlanabilirsin ama eşin nasıl bir tepki verir acaba bu uzun süreçte onun psikolojisi ne durumda olur. Malum erkekler çok örneklerini okuyoruyz burada. Bence sorununu çöz daha sonra bu güzel ve meşakatli yola gir. Evlilikteki sorunları kaynana kayınpeder kimse düzeltemiyor.Onlar torun istesinler zaten kısmetse birşekilde kucaklarına alırlar.
arkadaşlar bayadır üyeyim forma merak ettiğim şeyleri sorup öğreniyorum cvplayan arkadaşlar sağolsun durum şuki ben bir vajinismus hastasıyım yenmeme az kaldı aslında yarı yarıya ilişki oluyor bende eşimde dr a gittik eşimin sprem sonuçlarında bi problem yok hatta çok iyi bendede öle hormonlarımın hepsi normal yaklaşık 1 senedir deniyoruz presed jel kullandık onlada olmadı yani birinde tutardı sanırım artık bebek istiyoruz tedavi ol önce diyeceksiniz biliyorum onu demeyin o da bi şekilde hallolacak çok istiyoruz artık yani böle hamile kalan var sanırım ben napıyım bazen dışardan boşalınca bile hamile kalan oluyor yada spralle vb. şeylerle bile kalanlar oluyor bu durumda normalde olmuyorsa tüpler tıkalı olabiliyormuş enfeksiyon olabiliyor ama genelde öle bişi hissttiğim zaman fitil kullanıyorum
missboncum bende ark. katılıyorum bu kadar bebek istiyorsan bence hazır sebebinde varken yen bu vajiyi bende cok istiyorum ama yenmeye karar verdim ve basardım bikaç ayda acemiliğimi atıp ondan sonra bebiş düşüncem ama inan hersey daha kötü olur önce yenmelisin... bebek herşey deil unutma evlilikte cin...daha önemli lütfen söylenenleri kulak arkası etme okey http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html bu topice takıl yeneceksin sende bak gör:)