Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahat ol kendini kasma.. aklina aci getirme gayet rahat olman gerekliLütfen yardım! Ne yaptıysam vajinismusu yenemiyorum. Kendi kendine evde başarmış arkadaşlarım bana yardımcı olursanız sevinirim
Başardım teşekkür ederimRahat ol kendini kasma.. aklina aci getirme gayet rahat olman gerekli
Gecmis olsunBaşardım teşekkür ederim
nasıl yendiniz yardımcı olur musunBaşardım teşekkür ederim
Özelden yazdımnasıl yendiniz yardımcı olur musun
Çok sevindim sizin adınıza bende yendim şükürler olsunBen de 5.5 yıllık evliydim. 2-3 yere terapiye gittim. ama hepsi hüsran, para tuzağı en son gerçekten sadece bu işte uzmanlaşmış bir cinsel terapiste gittim. keşke ilk ona gitseydim. isim vermem reklam olur belki yayınlanmaz ama yardımcı olmak isterim. hiç umudunuzu yitirmeyin 5 yıllık evli ve kurtulmuş bir eski vajinismus hastası olarak bunu söylüyorum. Her gün dua ediyorum. şimdi bebek istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin.
Nasıl yendiniznasıl yendiniz yardımcı olur musun
Özelden doktor ismi verebilir misinizBen de 5.5 yıllık evliydim. 2-3 yere terapiye gittim. ama hepsi hüsran, para tuzağı en son gerçekten sadece bu işte uzmanlaşmış bir cinsel terapiste gittim. keşke ilk ona gitseydim. isim vermem reklam olur belki yayınlanmaz ama yardımcı olmak isterim. hiç umudunuzu yitirmeyin 5 yıllık evli ve kurtulmuş bir eski vajinismus hastası olarak bunu söylüyorum. Her gün dua ediyorum. şimdi bebek istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin.
Özelden yazdımNasıl yendiniz
Banada yardimci olur musunuz nasil yendinizz bende 11 aylık evliyim ve hâlâ yenemedim çok mutsuzumÇok sevindim sizin adınıza bende yendim şükürler olsun
Mesaj attım özeldenBanada yardimci olur musunuz nasil yendinizz bende 11 aylık evliyim ve hâlâ yenemedim çok mutsuzum
Nasıl başardınız yardim edinBaşardım teşekkür ederim
Özele bakar mısınızNasıl başardınız yardim edin
Cinsel terapiste gittim ben vajinismus konusunda uzmanlaşmışNasıl yendiniz
ben de merak ettim nasıl yendinizÖzelden yazdım
ben de merak ettim nasıl yendiniz
Vajinismus hakkında topigine yazmıştım aslında yenisin galibaben de merak ettim nasıl yendiniz
Canım bende bir yıldır savaş veriyorum vajinismusla, artık beni çok yıpratmıştı bu durum korkumun üstüne gitmem lazımdı. Son günler de çok fazla deneme yapıyorduk dilatörlerle çalışıyordum ama bacaklarımı ve vücudumu öyle çok kasıyordum ki girişe hiç izin vermiyordumben de merak ettim nasıl yendiniz
Merhaba nasıl yendiniz(Güncelleme) Vajinismusu yendim