- 18 Mart 2025
- 3
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi cCcYagmur09
Öncelikle merhaba, bende 2 senelik vajinismustum ve bunu yendim, sizler için de yazmak istedim ki hepimiz para vermekten kurtulalım. Ben vajinamdan o kadar korkuyordum ki, evlenmeyi bile istemiyordum, hatta vajinamdan tiksiniyordum, oraya bırakın penis girmesini, yanlışlıkla parmağım gelse çok kötü oluyordum, sanki kesilmiş gibi, korku filmi sahnesi gibi geliyordu, kendimi çok şartladım ve evlendikten sonra düzelir zannettim yine olmadı, sanki iğne batıyordu, dedim ille de doktora gitmem lazım yoksa tek başıma yapamam, online seanslar almaya başladım, ancak 5 seansta geçti ve bu seanslara hiç gerek yokmuş. Ben yendiysem siz de yapabilirsiniz. İlk işiniz kayganlaştırıcı jel, dilatör set ve fito krem, şırınga almak olsun, sonra kendinize şunu hatırlatın vajinanız çok çok geniş ve düşündüğünüz gibi bir kapı veya duvar yok orda, kızlık zarı diye de bir şey yok ve yırtılma gibi bir şey asla değil, tek elinizle yumruk yapın, tıpkı yumrukta baş parmağınızın oradaki delik gibi, esneyebiliyor. Neyse şırınga içine fito krem alın biraz ve içeri doğru sıkın ve vajina tarafına gitmesini sağlayın, işte o bölge uyuştu bile, kayganlaştırıcıyı da alt kısmınıza bolca sürün, dilatördeki en küçük dilatöre de bolca kayganlaştırıcı sürün, yatağa uzanın ve bacaklarınızı kendinize doğru çekin, nefes alıp vererek, çok çok yavaş şekilde dilatörü içeri ittirin ve geri çekin, eğer zorlanırsanız ıkının evet bildiğiniz tuvaletinizi yapar gibi ıkının , eğer başardıysanız kendinizi tebrik edin ve 1 numara ile gün içinde bunu tekrarlayın, sonra 2 numaraya geçmeden önce 1 numara ile aynı işlemleri ve kremleri tekrarlayıp öyle 2 ye geçin, sormak istediğiniz olursa yazabilirsiniz