Evet hanımlar biliyorsunuz ki yaşamış olduğumuz "bilinçaltı oyunu" nun en büyük destekçisi bizlerin "erteleme" huyu. Dolayısıyla artik kendi adıma bu işi ertelememem gerektiğinin farkına vardım, düzenli egzersizlerimi yapıp buraya yazacağım. Şu ana kadar 2 kere psikoloğa gittim ama hem psikoloğumun ödevlerini yine çeşitli bahanelerle yapamadım hem de ikinci gidişimde psikoloğumun tamamen konu dışı şeylerden konuşması boşuna para harcamışım hissi uyandırdı diye bıraktım. Seans başı 120 lira tek maaşla geçinen (asgari ücret) bir aile için oldukça fazla. Bu arada benden istediklerini sizinle paylaşmak istiyorum.
1- tedavi boyunca ilişki denemek yasak
2- nefes ve kesel egzersizleri
3- evde ara sıra etek altına iç çamaşırı giymemek
4- eş ile karşılıklı birbirine masaj yapmak (özel bölgelere dokunmamak şartı ile). bundaki maksat dokunmanın verdiği hazza ulaşmak ve birbirinizin, kendinizin nelerden haz duyduğunu öğrenmek
5- kendi kendine klitorisi uyararak mastürbasyon. bunda ki maksatta hazza ulaşıp onu yaşamayı istemekmiş.
VE ayrıca; sizlere biraz kendi araştırmalarımdan bahsetmek istiyorum, bizim şu bilinçaltının bazı kuralları varmış
1- gelecek zamanı anlamazmış, yani "vajinismusu yeneceğim" değil artik her cümlemizin sonuna "vajinismusu Yendim" yazıyoruz :)
2- gerçek ile hayali ayırt edemezmiş. Yani sürekli vajinismusu yendiğimizi hayal edeceğiz.
3- bilinçaltı her zaman telkine açıktır hatta uyurken bile. Bu yüzden kendi sesiniz ile bir ses kaydı hazırlayıp bunu dinleyebilirsiniz. En az 21 gün. Ben özellikle gece dinliyordum çünkü bilinç devre dışı olduğundan "subliminal" etkisi yapıyor. Ama ben bunu da hiç ara vermeden 21 gün yapmayı başaramadım. Tabii her zaman da 21 gün yetmiyormuş o ayrı. Siz de katılırsanız eğer daha çok paylaşırız inşallah