Arkadaşlar vajinismusu yenmemde bu forumun faydasını çok gördüm yazan herkesten Allah razı olsun.Ben bir ayda yenmiştim.Açıkçası benim temel felsefem eşle bunu yenmeye çalışmaktı birtakım aparatlar tabiki bu konuda faydalı olabilir ama en doğalı eştir daha sonrasında aparatlarla başarıp eşle başaramadığınızda bir manası olmaz çünkü.İnsanın umutsuzluğa kapıldığı oluyo çok acı duyacağını sanıyo ama başta çok çok haff bi gerilme hissi oluyo frklı bi acı değil ona sabredin ama pes etmeyin sakın devamı gelir inşallah.Biraz açık yazıcam fayda sağlayabilmek adına bnm ilk yendiğim pozisyon eşim altta benim üstte olduğumdu szn vucudunuz dik olarak değilde eşinize paralel olsun yani ona sarılır gbi o şekldeyken denemeler yapın blki sizde de işe yarar.Ve ne kadar bilgili olduğunuzu düşünseniz bile bazen çok basit hatalarda buna etki edebiliyo.Mesela doğru açı ve doğru nokta olması aslnda olay vajinann aşağı kısmnda poponuza yakın kısmda gerçekleşiyo daha yukarılarda deniyo olabilrsnz şmdye kadar.İnşallah en kısa sürede yenersiniz içinizi ferah tutun sonuçta siz de her kadın gibisiniz ve bu doğal bir olay önyargılarınızı kırıp başaracagınıza inanın.