Vajinismusu Yenme Süresi!!!

00bbk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
102
23
18
Merhaba arkadaşlar, özelden konuştuğum danıştigim yetmiyor gibi genele de yazıyorum
1-2 gün arayla parmak en son bir gün de 2 parmak deneyerek parmak muhabbetini kapatmıştık.
Yeni bi haftada ilk gün pen*s ile çalışmaya başladım. Çok yandı. Ama içeri girebildik.
ikinci gün de denedim,
girerken yanıyor. Bekliyorum.
Çıkarmadan sonuna kadar geliyorum. Bol bol yağlamama Ve popo yönünde ittirmeye rağmen git-gelde de yanma hissi oluyor çember şeklinde.
Bu normal mi? 4 Aylık evliyim, son iki gündür pen*s içerde deniyoruz

Evet canım çok normal. Sen kaslarını gevşetene kadar o gerginlik hissi devam edecek sen ne zaman kafan rahat vücudun rahat denemeye başlayacaksın iste o zaman hiç bir şey hissetmeyeceksin bu da bir iki defa olacak sadece sonra da zevk almaya başlayacaksın bunun çok güzel bir şey olduğunu farkedeceksin. Doğru yoldasın aynen devam et ama kafayı rahatlat çok az kalmış maşallah

Yendiniz mi?? Nasil pen*s ile calismalara basladinizbbana yazar misiniz lutfen ayni durumdayiz bizde de parmak muhabbeti olmustu ama is diger konuya gelince cekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…