- 15 Mart 2024
- 5
- 1
- 31
Merhabalar Bende bu sorunu yıllardır yaşıyorum farkli farkli tedaviler yöntemler denedik. Ama kasilma gerilme panikleme sonucu hep yarida kaldi. Esimde her zaman destekcimdi ben pes ettigimde o cesaretlendirdi saolsun ama yine olmadı yine hüsran... Biraz ara verdik şimdi yine bir tedavi surecine basladikhemde bebek istediğimiz için daha bi cesaret gelmişti baslarda. Cevremde kimse bilmiyor ve oyuzden kimseyle konuşamıyor anlatamıyorum. ( genel bi kesimin de cocuk olmuyo mu cocuk yapin oyle soyle demeleri psikolojik olarak beni yordu daha çocuğumun olup olamdigini bende bilmiyorum demek geliyo bazen icimden) ama oylede. Birde kendi kendime yaptığım psikolojik durum var herkes yaparken sen neden yapamıyorsun diye suclayici tavrim. Benden küçüklerin yapabilmesi cocuk sahibi olmaları durumu lnda geriliyorum. Neyse yaklasik bi ay önce bir tedaviye basladim. 1. Seansim kasılmalar gerilmeler oldu tabiki ama benim doktora anlatmalarim sonucu durumum daha iyi olduğunu dile getirdi doktorum muane sirasinda. Ufak tefek kasilmalarinda geçebileceğini soyledi. 2.seansimda oylede olmus oldu yani, bacaklarimin kasilmadigini rahatlattgimi soyledi ve cok guzel gecti egzersizler verdi ve dilatör verdi 10-11 cm civari ve ince bi yapisi vardi. Ilk denemeler gayet güzeldi ilk 3-4 saniye kasilma panik olasada geçiyordu girince zaten daha rahattim. Herdey 3.seansta oldu zaten gittim o donem de bağırsak kabizlik sorunum vardi. Ara ara kasik agrilarim olmuştu. Seanda gittiğim an kasildim yani ben oyle hissettim ama doktorum vajinada ve bacaklarimda kasilmanin olmadığını söyledi sorunun yukarda oldugunu dogru nefes alıp vermemi istedi a ben oyle paniktim ki yonlendiremiyordum nefesimi kalp çarpıntım oldu aglamakli bi sekilde devam etmemesini istedim doktorun o an kasik agrilarimda oldu ve doktorum o an kasilma hissetigini söyledi cikis yapti cok kotu hissettim kedimi. Normalde 3. Seans tan sonra es ile deneme yaptıracagini ama suan hazr olamdigini söyledi dilatör ile devam Etmemizi soyledi. O gun gerildiğim için denemedik ertesi gun esim dilatör ile denerken ayni senasta oldugu gibi oldum. Iki gun ara verdik snra oldu yaklaşık 45 dakika icinde kaldi. Sonra dun ve bugun denerken yinw kotu oldum ama esiminde dedigi gibi alt tarafta kasilmalarm yoktu korku panik kalp carpintisi vsvs vardi aci agri hissetmeme ragmen bagrdim ve çıkmasını istedim yarim saat kendime gelemdim agladim. Halbuki daha once yaptik hatta saga sola gidildi doktr u cizin demisti onu yaptık ileri geri yapildi sonra ne değişti ne oldu bilmiyorum okadr cesaretlenmistim kii olacak diyordum bu sefer ama bu gece yine sonu husran bi deneme oldu daldim burda yorumlara yenenlere atlatanlara bakmaya
Cok uzun oldu kusura bakmayın Hakkinixi helal edin zaman ayırıp okuduğunuz için kimseye anlatamadığım icin baya icimi döktüm.
Cok uzun oldu kusura bakmayın Hakkinixi helal edin zaman ayırıp okuduğunuz için kimseye anlatamadığım icin baya icimi döktüm.