Vajinismusu yenenler nasıl alıştınız ilişkiye ???

Insallah oyle olur canim ya allah yardimcim olsun doktorda 2 ay dedi en az bakalim ama bsy sorcam parmak egzersizinde utusturucu krem kullansam mi acaba

Insallah oyle olur canim ya allah yardimcim olsun doktorda 2 ay dedi en az bakalim ama bsy sorcam parmak egzersizinde utusturucu krem kullansam mi acaba
PARMAK HİÇ HİSSEDİLMİYO BİLE CANM APARATLARIN KALINLAŞNCA KULLANIRSIN BAŞTA KULLANMAKİ O HİSSE ALIŞ BİRAZ

Suz nasil yendiniz bu sürecde neler yaptiniz bi de bi klinikden bahsediyolar sizde duynussunizdur belki hera klinik 3 gunde cozuyolarmis ben burdaki doktorla konustum ama icerik hakkinda hic bsy demiyolar bide facebook da gruplari vardi ama yazanlar hep rumuz kullanmis ordan bi kac kisiyle iletisime gectim onlarda bilgi vermiyo ama dunya para istiyolar 4bin le 6bin arasi fiyat degisiyo dediler bununla ilgili ne dusunuyosunuz

CANM BU DURUMU ÖYLE TİCARETE DÖKMÜŞLERKİ SANA AYNI İŞLEMLERİ HIZLANDIRILMIŞ ŞEKİLDE UYGULAYACAKLAR YİNE SENİN PSİKOLOJNE BAĞLI OLACAK CESARETN VARSA SHIZLANDIRIRSAN SENDE 3 GÜNDE 4 GÜNDE YENERSİN İLK GÜN İKİ BOY APARATI 2.GÜN 3.BOY APARATI 3.GÜN 4.BOYU HOOP SONRA EŞLE DENE HATTA PARMAK EGZERSZİ YAPABLİYOSAN DİREK SPREY AL DENE...KENDMZLE ALAKALI BİR DURUM BEN 2 PARMKTAN SONRA DİREK SPREYLE EŞLİ DENEDM VE OLDU BAZILARIMIZ TEK PARMKTAN SONRA YENİYO BAZILARIMIZ 3.BOY APARATTAN SONRA YENİYO BU TAMAMEN SANA BAĞLI

Anladim canim henuz ikinci parmaga gecemedim ben serce parmakdayim ama uyusturucu spreyim var bi kac gun sonra onla denerim olmadi

Back