- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
-
evet ya çok teşekkr ederm jel zaten kullanıyorm hatta ultrason jeli aldm diğerlerinden daha az zararı varmsBnde sizin gibi ara vermştm ama bir hafta kadar aynı sizin gibi düşünmüştm ama aynı şeyleri yaşamdm hatta doğum ve hamilelik süreci girdi daha sonrasnda bayağı zman geçti yinede korktğm gibi olmadı kesinlikle jel kullann ama vede ara vermeyin yinede derim
bende yeneli 3 haftadan fazla oluyor ramazan ayında tabi zor oluyor aynı sizin gibi yapcagın zaman sadece jel kullan bepantol krem kullan yeterli olacaktır bence sprey kullanmana gerek yok artık :)merhaba hanımlar ben 18 nisanda sprey ve kayganlaştrcı kullanarak yendim ve o günden sonra sadece 2 3 kez deneybildik.misaifrm çok oldu ramazn girdi e çalşıyoruz erken kalkılıyo halimiz kalmıyo =)))şimdide tekrar denemelere başlaynca bida başa dönmem değil mi ? 2.ve 3.de spreyde bırakmıştım ne güzel ama spreysz yarıdan fazlasnı alabilmiştim...şimdi diyorumki işimi riske atmayaym ilk 3 sefrde falan sprey kullanaym aaltarak bırakayım zaten eşim kornuyo bebek şuan düşnmyoruz alışana kadar...
sizler yendikten sonra nasıl alıştınız bu duruma???
ÇOK TEŞEKKÜR EDERM CANM AMA 1 2 FIS SIKAYIM DİYORUM ÖNCESNDEDE APARTLA Bİ ÇALIŞAYIM DİYORUM.ULTRASON JELİ ALDIM DİĞER YAĞLARI BIRAKICAM...BEN 19 AY SONRA YENDM BAŞA DÖNMEK İSTEMİYORM OYUZDENbende yeneli 3 haftadan fazla oluyor ramazan ayında tabi zor oluyor aynı sizin gibi yapcagın zaman sadece jel kullan bepantol krem kullan yeterli olacaktır bence sprey kullanmana gerek yok artık :)
TEDAVİYLEMİ KENDNMİ YENDN CANM SENİDE TEBRK EDERİMMManladım canım öyle yap en güzeli nasıl rahat edilirse öyle yapılmasıbende bitek bepantol krem sürüyorum o kadar jelide bıraktım bende 1 bucuk yıllık evlilik sonunda yendim
tedavi ile yendim ben ankaraya gittim doktora 4 seansta tamamlanmıstı cok şükür bitti gitti Allah bu hastalıgı yasayan herkesede yardımcı olsun. Sagol bende seni tebrik ederim herkese destek oluruz inşallah kimsenin derdi kalmaz çözülür giderTEDAVİYLEMİ KENDNMİ YENDN CANM SENİDE TEBRK EDERİMMM
İNŞALLAH CANM BENM ÇOK SAĞOLL=)tedavi ile yendim ben ankaraya gittim doktora 4 seansta tamamlanmıstı cok şükür bitti gitti Allah bu hastalıgı yasayan herkesede yardımcı olsun. Sagol bende seni tebrik ederim herkese destek oluruz inşallah kimsenin derdi kalmaz çözülür gider
Canm diğer sayfalarda egzerszlerle ilgli bilgiler var oku cesartlen ve başla lütfen..egzersz yaptnmı hiç yada eşle denemelerde nasıl gidiyo ne durumdasnNasil yendiniz yaa4 yildir bununla ugrasiyorum
ben de yendim bunu. sakın eşinizle başka yöntemlere alışmayın. alıştıysanız derhal bırakın, ve korkunuzun üzerine gidin. Deneyin, inatla deneyin, şundan emin olun, olmaması olmasından kat kat anormal bir durum. Bakın olmayacak diye korkmayın. Hatta ayıp olmasın ama şunu söyleyeyim, biraz da sertlik lazım yani, öyle korkarak, aman aman mıymıntı şekilde olmuyor bu iş. Kendimizden biliyorum. Olduktan sonra diyeceksiniz ki, vayyy arkadaş, bu muymuş yaa bize eziyet yaşatan, korktuğumuz şey bu muymuş diyeceksiniz. Allah şifa versinNasil yendiniz yaa4 yildir bununla ugrasiyorum
AYNEN YAA BEN BAZEN DİYORMKŞİ EŞİME İÇİNDEMİ DEĞİLMİ ANLAMIYORUM BUNUN İÇNMİ BUKADR BEKLEMİŞMMMMben de yendim bunu. sakın eşinizle başka yöntemlere alışmayın. alıştıysanız derhal bırakın, ve korkunuzun üzerine gidin. Deneyin, inatla deneyin, şundan emin olun, olmaması olmasından kat kat anormal bir durum. Bakın olmayacak diye korkmayın. Hatta ayıp olmasın ama şunu söyleyeyim, biraz da sertlik lazım yani, öyle korkarak, aman aman mıymıntı şekilde olmuyor bu iş. Kendimizden biliyorum. Olduktan sonra diyeceksiniz ki, vayyy arkadaş, bu muymuş yaa bize eziyet yaşatan, korktuğumuz şey bu muymuş diyeceksiniz. Allah şifa versin
Canm diğer sayfalarda egzerszlerle ilgli bilgiler var oku cesartlen ve başla lütfen..egzersz yaptnmı hiç yada eşle denemelerde nasıl gidiyo ne durumdasn
AKSATMADAN YAPARSAN VE BİRAZ CESARTLE YAPARSAN 1 AYA KALMAZ YENERSİNEgzersizlere baslayali 2 gun oldu terpiye gittim doktor ödev verdi daha esle olan egzersizlere gecmedik o 10 gun sonraymis
AKSATMADAN YAPARSAN VE BİRAZ CESARTLE YAPARSAN 1 AYA KALMAZ YENERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?