mrb bayanlar ben 38+2 haftalık hamileyim ve vajin. hastalığını yeneli 2 yıl oldu ama tabi cok rahat oldugum söylenemez ilk anda cok kasıyorm kendimi.bugün çatı muayenesi oldum canım acımadı ama dr'unda muayene etmesine tam anlamıyla müsade edemedim doktorum bana hiç kendini yıpratma sezeryan yapalım dedi psikolojin bozulmasın dedi ama ben normal istediğmi söyledim yapacagıma inanıyorm ama drun söyledikleride kafamı karastı. aramızda vajinismusu yenipte normal doğum yapan varmı lütfen yardım edin cvplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
canım hayırlı olsun öncelikle bebege zarar vermekten korkuyorum ben o sıra kendimi kasarsam diye. epidural normal doğum istiyorum bakalım nasıl olcak insallah benimkide kolay gecerCanım ben vajinismusu yenmeden hamile kaldım. Ve 2 ay önce normal doğum yaptım. Doğum olayıyla vajinismusun hiç alakası yok. Bebek her şekilde çıkıyor yani. Benim doğumum kısa sürede gerçekleşti. Ve kolay da oldu çok şükür. Asıl sorunum dikişlerin atılma sırasında oldu. Sen doktorunla konuş doğumdan sonra seni bayıltıp öyle atsınlar dikişlerini. Benim doktorum öyle yapacaktı fakat ben gece doğum yaptığım için kendi doktorum doğumuma giremedi. Allah yardımcın olsun canım..
Canım ben vajinismusu yenmeden hamile kaldım. Ve 2 ay önce normal doğum yaptım. Doğum olayıyla vajinismusun hiç alakası yok. Bebek her şekilde çıkıyor yani. Benim doğumum kısa sürede gerçekleşti. Ve kolay da oldu çok şükür. Asıl sorunum dikişlerin atılma sırasında oldu. Sen doktorunla konuş doğumdan sonra seni bayıltıp öyle atsınlar dikişlerini. Benim doktorum öyle yapacaktı fakat ben gece doğum yaptığım için kendi doktorum doğumuma giremedi. Allah yardımcın olsun canım..
Selam bnde vajinusmus oldugumu dusundum bu yuzden iki yil cocugumyz olmadi surekli internettn arastrdim esimde cok yardsimci oldu sabir ve azimle iki sene sonra bu sorunu yendik simdi sekiz aylik hamileyim piskolojik olarak kafanda bitirmen lazim baska turlu hm gecmiyor hm hamile kalman zorlasiyor
2yıl cocugumuz olmadı demıssın.denedınızmı yanı vajınusmusken pekı sonra nasıl yendın.tedavımı gordun kendı kendınemı astınSelam bnde vajinusmus oldugumu dusundum bu yuzden iki yil cocugumyz olmadi surekli internettn arastrdim esimde cok yardsimci oldu sabir ve azimle iki sene sonra bu sorunu yendik simdi sekiz aylik hamileyim piskolojik olarak kafanda bitirmen lazim baska turlu hm gecmiyor hm hamile kalman zorlasiyor
Canım ben vajinismusu yenmeden hamile kaldım. Ve 2 ay önce normal doğum yaptım. Doğum olayıyla vajinismusun hiç alakası yok. Bebek her şekilde çıkıyor yani. Benim doğumum kısa sürede gerçekleşti. Ve kolay da oldu çok şükür. Asıl sorunum dikişlerin atılma sırasında oldu. Sen doktorunla konuş doğumdan sonra seni bayıltıp öyle atsınlar dikişlerini. Benim doktorum öyle yapacaktı fakat ben gece doğum yaptığım için kendi doktorum doğumuma giremedi. Allah yardımcın olsun canım..
yaa pardon cnm da vajınusmusu yenmeden nasıl hamıle kaldın cunku bizde cocuk cok istıyoruz ama bu yuzden istemıyordum bn olmaz dıyecanım hayırlı olsun öncelikle bebege zarar vermekten korkuyorum ben o sıra kendimi kasarsam diye. epidural normal doğum istiyorum bakalım nasıl olcak insallah benimkide kolay gecer
mrb bende 2,5 yıllık evlıyım.ve ben hıc ılıskıye gıremedım esımle. bırcok doktora kadın doguma pskologlara heryere gıttım hıc bır işee yaramadı.ama bu sıteden bırı bır doktor onerdı ve ona basladım. kendımı sureklı kasıyorum aglıyorum bacaklarımı bıle acmıyordum.suan gıttıgım doktor harıka bırı 4 seansta cozuyor ve ben haftaya 4. seansa gıdıcem ve ınanılamıcak sekılde yok katettım bosyere baska doktorlara para harcayıp zaman kaybetmısım.sanada tavsıye edebılırım en azından bır on gorusmeye gıdebılırsnYeni
mrb arkadaslar malesef kı bende bu vajınusmus olan magdur kadınlardanım 2 senelık evlıyım ılıskı sadece dugunden sonrakı gun oldu ondan bu yana ılışki olmadı gecen doktora gıttım doktor alttan muayane ettı sadece cok agrılı bı sekılde biraz ıtebildi içeriye doktor ondan fazlasına izin veremedim doktor kesınlıkle psıkolojık dedi psıkolojık olmasa bu kadarıçine alamazdın dedi ve psıkıyatrı onerdi ama bn psıkolojık olarak kendimi rahatlatamıyorum lutfen bana yardım edıpn ne yapabılırım
Medyaa bende vajnismus problemi yasiyorum doktorunun adini ve yerini paylasirmisin lutfen belki bana da çare olurmrb bende 2,5 yıllık evlıyım.ve ben hıc ılıskıye gıremedım esımle. bırcok doktora kadın doguma pskologlara heryere gıttım hıc bır işee yaramadı.ama bu sıteden bırı bır doktor onerdı ve ona basladım. kendımı sureklı kasıyorum aglıyorum bacaklarımı bıle acmıyordum.suan gıttıgım doktor harıka bırı 4 seansta cozuyor ve ben haftaya 4. seansa gıdıcem ve ınanılamıcak sekılde yok katettım bosyere baska doktorlara para harcayıp zaman kaybetmısım.sanada tavsıye edebılırım en azından bır on gorusmeye gıdebılırsn
canım acıkcası benm esımle ilk ilişki oldu doktora gıttım dedigim gibi alttan muayane de biraz izin verebıldım senınkı kadar ileri duzeyde degıl yanı benımkı ama yıne de bu durumu bır doktorla cozmem gerek daha ileri duzeyde olmaması sadece tedavi surecını kısaltır dıye dusunuyorum bana dr adını nerde oldugunu soylersen cok mutlu olurum bir de bu 4 seans ıcın ne kadar bi mebla ödedin onu soylersen cok sevınırımmrb bende 2,5 yıllık evlıyım.ve ben hıc ılıskıye gıremedım esımle. bırcok doktora kadın doguma pskologlara heryere gıttım hıc bır işee yaramadı.ama bu sıteden bırı bır doktor onerdı ve ona basladım. kendımı sureklı kasıyorum aglıyorum bacaklarımı bıle acmıyordum.suan gıttıgım doktor harıka bırı 4 seansta cozuyor ve ben haftaya 4. seansa gıdıcem ve ınanılamıcak sekılde yok katettım bosyere baska doktorlara para harcayıp zaman kaybetmısım.sanada tavsıye edebılırım en azından bır on gorusmeye gıdebılırsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?