Vajinismusu yenen arkadaşlar bakabilir misiniz

A N T A R E S

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
141
330
Merhabalar herkese. Ben vajinismusum ve vajinal dilatorleri yapabiliyorum hatta çalışmaya başlarken direkt 3.aparattan başliyorum ve ıkınmadan alabiliyorum fakat 4. Aparata geçtiğimde aşk kasında takılıyorum yatar pozisyonda yaparken. 3. Aparatla cok calistigim zamanlarda bazen 4. Aparat yatar pozisyonda yapabiliyorum fakat ıkınmam gerekiyor ve icime almam uzun suruyor. 4.aparati ayaktayken ıkınmadan rahatlikla alabiliyorum. Fakat yatarken neden alamiyorum anlayamiyorum benim gibi bu durumu yasayan var mi tavsiyeleriniz neler ? 4.aparati rahatlikla yapmadan esli deneme yapmak istemiyorum hayal kirikligi yasamamak icin

Popoya dogru bir açıyla itmeniz lazim. Öyle yapiyor musunuz?
Burada bir arkadasin tedavi oldugu doktor, 3.yü yapiyorsaniz eşli denemeye gecebilirsiniz diyordu. Deneyin siz de. Bol kayganlastirici ile.

Sırt üstü yatar pozisyonda iken poponuzun altına yastık koyun. Böylelikle doğru açıyı yakalama şansınız artar.

Popoya dogru bir açıyla itmeniz lazim. Öyle yapiyor musunuz?
Burada bir arkadasin tedavi oldugu doktor, 3.yü yapiyorsaniz eşli denemeye gecebilirsiniz diyordu. Deneyin siz de. Bol kayganlastirici ile.
Evet popoya dogru itiyorum ama ayakta yaparken, yatarken yapamamami anlayamiyorum biraz daha calisip esli denemeye gecicem insallah ayakta girebildigine gore ilk denemede kadin ustte pozisyonunda girer diye dusunuyorum umutlarimi kaybetmek istemiyorum

Ince bir yastik koyuyorum yarim yatik sedye pozisyonunda yapiyorum acaba pozisyonum mu yanlis
Düz yatarsanız daha iyi olur, bir de ilk sefer için bacaklarınızı rahat kontrol edemeyeceğiniz kardar geniş açın, bacaklarınızı sıkabiliyorsanız vajinayı da sıkabiliyorsunuzdur. Sıkamayacak pozisyonda olmanız daha avantajlı

Merhabalar herkese. Ben vajinismusum ve vajinal dilatorleri yapabiliyorum hatta çalışmaya başlarken direkt 3.aparattan başliyorum ve ıkınmadan alabiliyorum fakat 4. Aparata geçtiğimde aşk kasında takılıyorum yatar pozisyonda yaparken. 3. Aparatla cok calistigim zamanlarda bazen 4. Aparat yatar pozisyonda yapabiliyorum fakat ıkınmam gerekiyor ve icime almam uzun suruyor. 4.aparati ayaktayken ıkınmadan rahatlikla alabiliyorum. Fakat yatarken neden alamiyorum anlayamiyorum benim gibi bu durumu yasayan var mi tavsiyeleriniz neler ? 4.aparati rahatlikla yapmadan esli deneme yapmak istemiyorum hayal kirikligi yasamamak icin
Harikaa ilerlemişsin canım genellikle 4.olan aparatta herkes takılıyor ama geçici bir durum şöyle ki ayaktayken zaten alıyormuşun muhtemel pozisyonda eksiklik var özel mesaj kısmını aktif et mesajına cevap vereyim.🌺

En iyisi Anestol kullanmaktı benim için. Önce bu kremle uyuşturup sonra sızma zeytinyağı kullandım kendime ve eşime sürdüm yağı. Zamanla düzeldi çabuk atlattım.

4. Aparat büyüklüğünde penis çoğu erkekte yoktur zaten. 3ten sonra eşliye devam bence

X