- 26 Aralık 2015
- 8
- 2
- 36
- Konu Sahibi Zeynepdiren
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
6 aylık evliyim ve dün gece vajinismustan kurtuldum. Hepimizin başına gelenler benimde başıma geldi ağlama krizleri Sevişmeden soğumak piskolojik bozukluk kendini beğenmeme eşimin beni istemediği düşüncesi vs.vs. daha fazlası var yazmakla bitmez yaşadığımız şeyler. . Eşim anlayışlı ve sabırlı biriydi öncelikle onuda belirtmek isterim ama bu süreç onuda etkiledi artık sevişemez duruma gelmiştik. Denedğim yöntemler
Alkol
Kas gevşetici
Bebe yağı
Jel
Sıcak su Vazelin
Uyuşturucu kremler vs.. Bunların hiç biri bana çözüm olmadı.
Dr gittim tamamen piskolojik dedi Ankara ya cem keçe ye yönlendirdi fakat öncesinde 10 adımda vajinismus adlı kitabını oku dedi ben vajinismus ls ilgili çok araştırma yaptım kitabıda duymuştum. . Ve kitabı aldım okumaya başladım ama kitaptaki leri uygulama ya cesaretim yoktu. . Kendi kendime gaz vererek başladım uygulamalara ve bu iş tamamen kafada bitiyor kendinize inanın ve hergün bu düşüncede olun. Emin olun başarılmayacak bir durum değil ama kendinizi hazırlayın benim kitaptaki uygulama dan en korktuğum kısım parmak egzersizleri idi sürekli kaçtım parmağı yapsam onuda yaparım zaten diyordum dediğim gibi gaz verdim kendime ve başardım çok mutluydum bir süre devam ettim ara ara ama eşimle birleşme için denemeleri devre dışı bıraktık sonrasında denemek ye karar verdim ama hazır değildim şunu unutmayın hiç bir zaman hazır olmayı beklemeyin çünkü olmazsınız. . Yapacağım deyin ve işe koyulun. . Bolca Bebe yağından sonra parmak egzersizleri sonrasında eşim ile denemeye koyulduk bir baktım ucu giriyor biraz daha derken yarısı ile ilk denemeyi sonlandı rdık bugün ise tam birleşme oldu umarım iler leyen günler de daha iyi olur. Pozisyon a gelince ben eşimin üzerinde ydim eşim hiç bir şekilde kıpırdamıyor tüm kontrol bendeydi zor bir süreç eşiniz mutlaka kendini tutmalı yapacağı em ufak bir hareket tedavi sürecini başa atabilir. Eşinizin erekte olması için el ile destek verin. Yavaş hareketlerle denemeye çalışın umutlu ve güzel kadınlarımız ın bu sorunu aşabileceğine inanıyorum kendinize güvenin benim Hikayem bu.. sormak istediğiniz birşey var ise mesaj atabilirsin iz isteyen olur ise kitap elimde mevcut kargo ile ulaştırabilirim. Buarada acımadı hatta pek birşey anlamadım bile ..son olarak her gün duamı eksik etmedim. Eşimden de Allah razı olsun. . Sevgi ile kalın. .
Merhaba
Parmak egzersizi yapabilmen süper :) çoğu gitti azı kaldı ..
Bende parmak egzersizleri sonrasında yendim.
Kasıldığın anda vajinanı kas bırak bu işlemi 7-8 kere tekrar la rahatlayacaksın aynı zamanda küçük tuvaletini yaparken çişini tut bırak hızını sen ayarla bunu alışkanlık haline getir gün içerisinde sürekli bunu tekrar et kaslarını kontrol altına almış olursun parmak egzersizinde ıkındığında deliğin açıldığını göreceksin ve bolca Bebe yağı ile birlikte giriş çok rahat olacak bunu düzenli şekilde devam ettirirsen kısa sürede Penisin girişi olacaktır birlikte olmaya karar verdiğiniz an egzersizleri ni yap bitirdiğinde ise eşin hazır olmuş olsun ilk etapta yarısını deneyin bir kaç seferde sonra zaten tam anlamıyla olmuş olacak belki birkaç sefere bile kalmaz ..parmak egzersizleri ni asla atlama sürekli yap uzun süre içinde tutmaya çalış dairesel hareket ler yap orada birşey olmasına alışsın parmak içindeyken kaslarını kas bırak kaslarını çalıştırman çok önemli en kısa sürede çözülmesi dileğiyle ..
Kendine inan ve güven herşeyden önce yapabilirsin..
Bunun olması normal bendede olmuştu fakat bu olay aslında acıması değil hala kendini rahat hissedememen yani beyninin sana oynadığı ufak bir oyun egzersiz lere başlamadan önce ılık bir duş kas gevşetici ve oda ısısını ayarla kasılmaman için bunlar daha sonrasında nefes egzersizleri yap ve rahatla eşinle uzun süre bir birimizi okşayın rahatlayın sonra senin orgazm olmana yardımcı olsun daha sonrasında egzersiz lere başlayın bir süre sonra denemeye hazırsınız beynini kontrol etmeye çalış ıkınarak parmağı sok ve çıkar acıma kasılma diye birşey düşünme birşey oldumu olacak mı vs.. düşünme rahat ol ama mükemmel bir aşamadasın yenmene ramak kalmış belki 1 hafta sonra güzel haberin gelecek egzersizleri atlama kendine güven ve inan yapabilirsin. Egzersizlere nezaman dan beri devam ediyorsun?
Merhaba... o kitabi nasil bulabilirim ben acabaMerhaba,
6 aylık evliyim ve dün gece vajinismustan kurtuldum. Hepimizin başına gelenler benimde başıma geldi ağlama krizleri Sevişmeden soğumak piskolojik bozukluk kendini beğenmeme eşimin beni istemediği düşüncesi vs.vs. daha fazlası var yazmakla bitmez yaşadığımız şeyler. . Eşim anlayışlı ve sabırlı biriydi öncelikle onuda belirtmek isterim ama bu süreç onuda etkiledi artık sevişemez duruma gelmiştik. Denedğim yöntemler
Alkol
Kas gevşetici
Bebe yağı
Jel
Sıcak su Vazelin
Uyuşturucu kremler vs.. Bunların hiç biri bana çözüm olmadı.
Dr gittim tamamen piskolojik dedi Ankara ya cem keçe ye yönlendirdi fakat öncesinde 10 adımda vajinismus adlı kitabını oku dedi ben vajinismus ls ilgili çok araştırma yaptım kitabıda duymuştum. . Ve kitabı aldım okumaya başladım ama kitaptaki leri uygulama ya cesaretim yoktu. . Kendi kendime gaz vererek başladım uygulamalara ve bu iş tamamen kafada bitiyor kendinize inanın ve hergün bu düşüncede olun. Emin olun başarılmayacak bir durum değil ama kendinizi hazırlayın benim kitaptaki uygulama dan en korktuğum kısım parmak egzersizleri idi sürekli kaçtım parmağı yapsam onuda yaparım zaten diyordum dediğim gibi gaz verdim kendime ve başardım çok mutluydum bir süre devam ettim ara ara ama eşimle birleşme için denemeleri devre dışı bıraktık sonrasında denemek ye karar verdim ama hazır değildim şunu unutmayın hiç bir zaman hazır olmayı beklemeyin çünkü olmazsınız. . Yapacağım deyin ve işe koyulun. . Bolca Bebe yağından sonra parmak egzersizleri sonrasında eşim ile denemeye koyulduk bir baktım ucu giriyor biraz daha derken yarısı ile ilk denemeyi sonlandı rdık bugün ise tam birleşme oldu umarım iler leyen günler de daha iyi olur. Pozisyon a gelince ben eşimin üzerinde ydim eşim hiç bir şekilde kıpırdamıyor tüm kontrol bendeydi zor bir süreç eşiniz mutlaka kendini tutmalı yapacağı em ufak bir hareket tedavi sürecini başa atabilir. Eşinizin erekte olması için el ile destek verin. Yavaş hareketlerle denemeye çalışın umutlu ve güzel kadınlarımız ın bu sorunu aşabileceğine inanıyorum kendinize güvenin benim Hikayem bu.. sormak istediğiniz birşey var ise mesaj atabilirsin iz isteyen olur ise kitap elimde mevcut kargo ile ulaştırabilirim. Buarada acımadı hatta pek birşey anlamadım bile ..son olarak her gün duamı eksik etmedim. Eşimden de Allah razı olsun. . Sevgi ile kalın. .
Kitabı size karşılayabilirimMerhaba... o kitabi nasil bulabilirim ben acaba
Kitabı size kargolayabilirim