Vajinismusu yendim

ampass

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
5
6
16
39
Bir gün buraya başlık açacağim hiç aklıma gelmezdi. 1 yıldır evliyim ve maalesef vajinismus belasi benide bulmustu 1 yıllık evlilik hayatımdan bu kabus yüzünden hiç bir şey anlamamıştım evde denemedigim yöntem kalmadi sakinleştirici ilaçlar, uyuşturucu kremler, online terapiler sonunda hiç birinin fayda etmedigini görüp bu konuda uzman kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdim ve bu sorunun bu kadar basit çözüme ulaştığını gördükten sonra kendime ve eşime ne kadar eziyet ettiğimi anladım.evet arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayanlar inanın sorun sadece o bölgeyi tanimamaktan kaynakliymis. Ben 3 günde yendim ve kurtuldum şuan eşimde bende çok mutluyuz. Lütfen hayatı kendinize zindan etmeyin benim gibi destek alarak bu sorundan kurtulabilirsiniz

Ben 3ay tedaviden sonra yendim ancak yine de kasılmalar falan oluyor arada zamanla azalıyor neyseki

Merhaba, hastanede kadın doğum doktoruna giderek mi tedavi oldunuz ? Yoksa cinsel terapi vs gibi bir yere mi? Yani normal doktor randevusu ile mi gidiyordunuz. Şundan sıruyoeum ben bi hastanede kadın doğum ile görüştüm şey dedi ayrıca seans vereceğim onun ücreti ayrı vs dendi de . Merak ettiğim hastanelerde yer alan kadın dığum doktorları yardımxı olamıyor mu

Merhaba, uzman doktor bunu yenmeniz için sizden ne uygulamanızı istedi veya ne uyguladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…