Bir gün buraya başlık açacağim hiç aklıma gelmezdi. 1 yıldır evliyim ve maalesef vajinismus belasi benide bulmustu 1 yıllık evlilik hayatımdan bu kabus yüzünden hiç bir şey anlamamıştım evde denemedigim yöntem kalmadi sakinleştirici ilaçlar, uyuşturucu kremler, online terapiler sonunda hiç birinin fayda etmedigini görüp bu konuda uzman kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdim ve bu sorunun bu kadar basit çözüme ulaştığını gördükten sonra kendime ve eşime ne kadar eziyet ettiğimi anladım.evet arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayanlar inanın sorun sadece o bölgeyi tanimamaktan kaynakliymis. Ben 3 günde yendim ve kurtuldum şuan eşimde bende çok mutluyuz. Lütfen hayatı kendinize zindan etmeyin benim gibi destek alarak bu sorundan kurtulabilirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismusu yendim
- Konu Sahibi ampass
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.536
- 53
- 34
Evet ilk baslarda olması normalmiş zamanla onuda yeneceğiz inşallah.Ben 3ay tedaviden sonra yendim ancak yine de kasılmalar falan oluyor arada zamanla azalıyor neyseki
- 29 Haziran 2022
- 2.216
- 942
- 53
- 31
Merhaba, hastanede kadın doğum doktoruna giderek mi tedavi oldunuz ? Yoksa cinsel terapi vs gibi bir yere mi? Yani normal doktor randevusu ile mi gidiyordunuz. Şundan sıruyoeum ben bi hastanede kadın doğum ile görüştüm şey dedi ayrıca seans vereceğim onun ücreti ayrı vs dendi de . Merak ettiğim hastanelerde yer alan kadın dığum doktorları yardımxı olamıyor muBir gün buraya başlık açacağim hiç aklıma gelmezdi. 1 yıldır evliyim ve maalesef vajinismus belasi benide bulmustu 1 yıllık evlilik hayatımdan bu kabus yüzünden hiç bir şey anlamamıştım evde denemedigim yöntem kalmadi sakinleştirici ilaçlar, uyuşturucu kremler, online terapiler sonunda hiç birinin fayda etmedigini görüp bu konuda uzman kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdim ve bu sorunun bu kadar basit çözüme ulaştığını gördükten sonra kendime ve eşime ne kadar eziyet ettiğimi anladım.evet arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayanlar inanın sorun sadece o bölgeyi tanimamaktan kaynakliymis. Ben 3 günde yendim ve kurtuldum şuan eşimde bende çok mutluyuz. Lütfen hayatı kendinize zindan etmeyin benim gibi destek alarak bu sorundan kurtulabilirsiniz
Merhaba, uzman doktor bunu yenmeniz için sizden ne uygulamanızı istedi veya ne uyguladıBir gün buraya başlık açacağim hiç aklıma gelmezdi. 1 yıldır evliyim ve maalesef vajinismus belasi benide bulmustu 1 yıllık evlilik hayatımdan bu kabus yüzünden hiç bir şey anlamamıştım evde denemedigim yöntem kalmadi sakinleştirici ilaçlar, uyuşturucu kremler, online terapiler sonunda hiç birinin fayda etmedigini görüp bu konuda uzman kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdim ve bu sorunun bu kadar basit çözüme ulaştığını gördükten sonra kendime ve eşime ne kadar eziyet ettiğimi anladım.evet arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayanlar inanın sorun sadece o bölgeyi tanimamaktan kaynakliymis. Ben 3 günde yendim ve kurtuldum şuan eşimde bende çok mutluyuz. Lütfen hayatı kendinize zindan etmeyin benim gibi destek alarak bu sorundan kurtulabilirsiniz
Tedavi yöntemi nasıl anlatırmısınızMerhaba, uzman doktor bunu yenmeniz için sizden ne uygulamanızı istedi veya ne uyguladı