- 8 Eylül 2020
- 2
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Zumra aktas
Eşinin sana karşı yaklaşımı nasıldı bu süreçte??Merhaba ben üç yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım.Üç yıl boyunca bir çok doktora gittim yanıt alamadım, psikologa gittim yine çözüme kavuşamadım. Artık öyle bir hale gelmiştim ki kendimi bile tanıyamaz oldum. Artık hiç bir şeyden keyif almıyor, bununla birlikte kendimi de eksik hissediyordum. Bir gün yine çözüm ararken Hera Klinik'i keşfettim. Siteyi inceledim, başarı mektuplarını okudum.Kesin çözüm sunuyorlar kendilerine güveniyorlardı. Bu da benim onlara güvenmeme vesile oldu. Sonunda tüm cesaretimi toplayıp bende yapabilirim deyip kliniğin yolunu tuttum. Op. Dr. Burcu Akdağ Özkök'ün bana olan anlayışlı ve samimi yaklaşımı kendime inanmamı sağladı ve tedaviye başladık. Terapistim, Nuray Canlıoğlu'nun sabırlı, samimi, içten yaklaşımı beni daha çok motive ediyor bir an önce yenmek istiyordum. Sonunda tam beş gün sonra ben bu hastalığı yendimmKendime inanamıyordum, kuş gibi hafiflemiştim. Ne çok beklemişim, ne kadar yorulmuşum. Keşke ertelemeseydim, mutluluk yanı başımdaymış. Benim gibi sorun yaşayan herkes hiç vakit kaybetmeden gönül rahatlığıyla Hera Klinik'in yolunu tutsunlar. İyi ki Hera. Ertelemeyin, özgürleşin❤❤
9 ay öncMerhaba ben üç yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım.Üç yıl boyunca bir çok doktora gitti
Evet reklam yapıyorlar .ben 9 ay önce hereda tedaviye başladım 2 ay boyunca git gel sonra eline kağıt tutusturup iyilestin git evde devam et .aylardır çaba sarf ediyorum yazık paramada zamanimada .birgün arayıp sormadılar.simdi başka doktor arayisindayim kesinlikle önermiyorum kimseye Hera kliniği .tek ben değilim orda ben başladığımda orda bı çiftle tanıştık kapıda çıkarken benim birinci hafta onların 2 ay kara kara düşünüyorlardı ne yapsak yazık insanlar ne umutla geliyor .sizde gelip burda reklam yapıp durunHera klinikten ara sıra reklama geliyorlar buraya
m yanıt alamadım, psikologa gittim yine çözüme kavuşamadım. Artık öyle bir hale gelmiştim ki kendimi bile tanıyamaz oldum. Artık hiç bir şeyden keyif almıyor, bununla birlikte kendimi de eksik hissediyordum. Bir gün yine çözüm ararken Hera Klinik'i keşfettim. Siteyi inceledim, başarı mektuplarını okudum.Kesin çözüm sunuyorlar kendilerine güveniyorlardı. Bu da benim onlara güvenmeme vesile oldu. Sonunda tüm cesaretimi toplayıp bende yapabilirim deyip kliniğin yolunu tuttum. Op. Dr. Burcu Akdağ Özkök'ün bana olan anlayışlı ve samimi yaklaşımı kendime inanmamı sağladı ve tedaviye başladık. Terapistim, Nuray Canlıoğlu'nun sabırlı, samimi, içten yaklaşımı beni daha çok motive ediyor bir an önce yenmek istiyordum. Sonunda tam beş gün sonra ben bu hastalığı yendimmKendime inanamıyordum, kuş gibi hafiflemiştim. Ne çok beklemişim, ne kadar yorulmuşum. Keşke ertelemeseydim, mutluluk yanı başımdaymış. Benim gibi sorun yaşayan herkes hiç vakit kaybetmeden gönül rahatlığıyla Hera Klinik'in yolunu tutsunlar. İyi ki Hera. Ertelemeyin, özgürleşin❤❤
Heranin reklamlarına inanmayın 9 ay önce başlayan biri olarakEşinin sana karşı yaklaşımı nasıldı bu süreçte??
Merhaba ben üç yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım.Üç yıl boyunca bir çok doktora gittim yanıt alamadım, psikologa gittim yine çözüme kavuşamadım. Artık öyle bir hale gelmiştim ki kendimi bile tanıyamaz oldum. Artık hiç bir şeyden keyif almıyor, bununla birlikte kendimi de eksik hissediyordum. Bir gün yine çözüm ararken Hera Klinik'i keşfettim. Siteyi inceledim, başarı mektuplarını okudum.Kesin çözüm sunuyorlar kendilerine güveniyorlardı. Bu da benim onlara güvenmeme vesile oldu. Sonunda tüm cesaretimi toplayıp bende yapabilirim deyip kliniğin yolunu tuttum. Op. Dr. Burcu Akdağ Özkök'ün bana olan anlayışlı ve samimi yaklaşımı kendime inanmamı sağladı ve tedaviye başladık. Terapistim, Nuray Canlıoğlu'nun sabırlı, samimi, içten yaklaşımı beni daha çok motive ediyor bir an önce yenmek istiyordum. Sonunda tam beş gün sonra ben bu hastalığı yendimmKendime inanamıyordum, kuş gibi hafiflemiştim. Ne çok beklemişim, ne kadar yorulmuşum. Keşke ertelemeseydim, mutluluk yanı başımdaymış. Benim gibi sorun yaşayan herkes hiç vakit kaybetmeden gönül rahatlığıyla Hera Klinik'in yolunu tutsunlar. İyi ki Hera. Ertelemeyin, özgürleşin❤❤
Bende 1 yıllık evliyim ve bende vajinismus hastasıydım hera klinik sayesinde bende başardım çok şükürMerhaba ben üç yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım.Üç yıl boyunca bir çok doktora gittim yanıt alamadım, psikologa gittim yine çözüme kavuşamadım. Artık öyle bir hale gelmiştim ki kendimi bile tanıyamaz oldum. Artık hiç bir şeyden keyif almıyor, bununla birlikte kendimi de eksik hissediyordum. Bir gün yine çözüm ararken Hera Klinik'i keşfettim. Siteyi inceledim, başarı mektuplarını okudum.Kesin çözüm sunuyorlar kendilerine güveniyorlardı. Bu da benim onlara güvenmeme vesile oldu. Sonunda tüm cesaretimi toplayıp bende yapabilirim deyip kliniğin yolunu tuttum. Op. Dr. Burcu Akdağ Özkök'ün bana olan anlayışlı ve samimi yaklaşımı kendime inanmamı sağladı ve tedaviye başladık. Terapistim, Nuray Canlıoğlu'nun sabırlı, samimi, içten yaklaşımı beni daha çok motive ediyor bir an önce yenmek istiyordum. Sonunda tam beş gün sonra ben bu hastalığı yendimmKendime inanamıyordum, kuş gibi hafiflemiştim. Ne çok beklemişim, ne kadar yorulmuşum. Keşke ertelemeseydim, mutluluk yanı başımdaymış. Benim gibi sorun yaşayan herkes hiç vakit kaybetmeden gönül rahatlığıyla Hera Klinik'in yolunu tutsunlar. İyi ki Hera. Ertelemeyin, özgürleşin