vajinismusu yendim sizde yenebilirsiniz

katre_13

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
2
0
16
Ankara
meraba ben 4yıllık evliliğm boyunca vajinismusu yenmek adına büyük uğraşlar verdim psikologlar psikiyatrlar jinokologlar gtmediğm doktor kalmadı ankaranın yarısı biliyodr artık eminim.Ama en başından beri SÜLEYMAN ESERDAĞa gitmek istiyordum fakat eşim çok pahalı deyip başka isimler getiriyordu bana
inanın geçen zamandan daha değerli değil ayrıca cazip görünen fiyatlar hem sorunu çözmüyo hemde acı dolu günlere yenilerini ekliyo ben bi faydasını görmedim ne maddi ne manevi.
Sonra Süleyman beye gittik bir buçuk ay önce tedavim başlamıştı ben çok ileri boyutta yaşıyordum bu sorunu ben asla yapamam diyordum ama süleyman beye güveniyordum ben yapamasam da o bi şekilde çözümler diyordum gerçektende öyle oldu 7gün sürdü ve bitti artık özgür ve mutlu bi kadınım allah süleyman beyden ve çalışanlarından razı olsun çok sıcak bi ortam kesinlikle tavsiye ediyorumBenim şu an herkes gibi normal bicinsel hayatım var ve bidost tavsiyesi; ertelemeyin bu hastalığı, vajinismus ertelenerek büyüyen bi yara gibi gün geçtikçe tedavisi zorlaşıyo
ben yüzme öğrenmeye benzetiyorum çırpındıkça batıyorsun ne kadar soğukkanlı ve sakin olursan okadar çabuk ulaşıyorsun amacına tabi sana yüzmeyi öğreten kişi de çokönemli
Süleyman beye sonsuz teşekkürler ediyorm tedavim bittikten sonrada hiç bi sorumu yanıtsız bırakmadı mail yoluyla da cebinden bizzat kendisi arayarakta mutlaka ger dönüyor ilgisi, içten ve babacan tavırlarıyla gerçek bi hekim
allah bu problemi yaşayan herkesin yardımcısı olsun sabır versin biz kadınlara da eşlerimize de hatta onların daha çok ihtiyacı var sabra
benim süpermenim hymeni(kızlık zarı) yendi darısı başınıza:)

Bende 3 senedir cekiyorum ve türkiyeye tedaviye gelmeyi dününuyorum. Nasil yendin bu hastaligi? Nasil bir tedavi yöntemi kullanildi?

sadece bilmediğimden soruyorum 16 ya da 18 yaş altı üyelik yasak değilmi bu sitede. 14 yaşındaki kişi daha çocuk demek olduğundan buradaki bazı şeylerden mesela bu konu gibi durumlardan olumsuz etkileneceğini düşünüyorum.

Evet bencede. Daha yasin cok kücük arkadasin dedigi gibi etkilenmemen icin cevabinida bekleme sorunun.

bende aynı sorunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl aşacağım bu sorunu lütfen yardımcı olurmusunuz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…