Vajinismusu yendiğim günleri görebilecek miyim acaba ?

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Merhaba benimle aynı sorunu yaşamıs ve haala yasayan hanımlar
Yine kendimi yalnız ve caresiz hissediyorum gözlerim aglamaktan şiştiler .. Yine bir denemenin sonu hüsran ve yine ben yatakta tekbasımayım . 7 aylık evliyim ve esim bugün artık yoruldugunu ve bunu bidahaki adet günüme kadar yenmemi söyledi cok kolaymıs gibi şuan aklıma gelen tek sey evde narkoz olup bu işi bitirmek cok sacma biliyorum . Yapmadıgım sey kalmadı şu meshuur doktora bile gittim kadıkoyde olana verdi elime bi aparat dene dene dur yarısına kadar alıp evde gezebiliyorum parmakta sokabiliyorum ama pens olmuyor allahtan eskisi gibi aglayıp titremiyorum daha sakinim ama beceremiyoruz biz bu işi ve cok yorulduk ikimizde ne yapacagım akıl verin ne olur

Ben yeni evli iken burdakileri görsem sanırım dahada tedirgin olurdum ben 1 ayda hallettim bu işi ne egzersiz ne doktor hiç bişeye gerek kalmadan inanki canm oldukdan sonra diyosunki bumuydu beni korkutan . Zannediyordumki tamamı girinc canm aşırı yanacak halbuki zaten önemli olan ucunun girmesi imiş pozisyon değiş eşin hiç uğraşmasın bütün ipleri sen eline al ve sen girmeye çalış farklı yöntemler bul muhakkak başaracaksın emin ol

Ayni durumdayim kafayi yicem yakinda, cok takmaya başladim,işi gücü bıraktim 24 saat bunu düşünür oldum, millet çatır çatır nassıl yapiyo bu işi? Bi anlasam

Ben yenmiş biri olarak başta istemek gerekiyor diyebilirim. Aparat değil parmak yapmanızı tavsiye ederim. Kendinizi rahatlatmayı önsevişmeyi uzatmanızı tavsiye edebilirim. Vücudumuzda bi vajinanın bide ciğerlerimizin kasları istemsiz çalışır. Ciğerin çalışması durursa ölürüz. Şayet vajinada kasmaya alışmışsa 1 ayda çözülcek iş değil. Çözülür ama acıyla. Önce vajinaya kasmayı unutturmalısınız. 1 ay eşiniz yaklaşmasın aynanın karşısına geçin ve etrafını keşfedin dokunun yavaş yavaş 1 serçe parmağı yerleştirin içerde sık bırak sık bırak yapın ve ne zaman kasıp kasmadığınızı hangi hareketle gevşediğinizi anlayın sonra işaret parmağına geçin ve aynı işlemi yapın parmağı içeride döndürün dokunun orayı ağzınızın içine dokunur eller gibi ileri geri yapın kenarlardaki kıvrımları hissetmeye çalışın o kıvrımlar penisin kolay içeri girmesi ve bebeğin kolay dışarı çıkması için var ve çok esnek.bunu hissedin farkedin. 1 hareketi en az 1 saat mutlaka çalışın her gün 2-3 defa egzersiz için vakit ayırın, tek parmağı başarıp korkular yok olunca 2 parmak çalışın be parmağınız içerideyken açbırak aç bırak yapın bakın ki nasıııl geniş bi yermiş meğerse. Gün içinde kegel uygulayın oturduğunuz yerde. Siz 1 oarmak çalışırken eşiniz vajinanıza eliyle dokunsunizin verin ona sevişirken değdirsin ama asla dik olarak değil ilk başta, yoksa girecek zanneder ve kasarsınız vajina kasmayı unutamaz. Siz iki parmak çalışırken de eşiniz sevişirken 1 parmak yerleştirsin içinize. Veeeeeee bunların hepsini korkusuzca yaptığınız zaman ilişkiye giriniz. Pozisyon olarak kadının en rahat oldupu pozisyon üstte olduğudur. Bu aşamaların hepsinde bolbol jel yada has zeytinyağı kullanmalısınız. Çünkü zevk alıp hoşlanmadan sizin kendi sıvınız gelmez. Zevk almayı 2-3 ay içinde ilişki yaşaya yaşaya öğreneceksiniz. Üstte olun ve eşinizi siz idare edin kontrol sizde olcak önce 1 cm girsin bekleyin 1 cm daha ittirin bekleyin yavaş yavaş korkmadan korkunuz geçtikçe ilerletin bakmışsınız kiiii hepsi girmiş. Girince biraz bekleyin çıkarmayın sonra yarısını çıkartın ve bekleyin tekrar tamamını alın bekleyin. Eşinize sabırı olmasını ve bu aşamada ancak böyle yardımvı olacağını söyleyin. İleriki günlerde deli gbi sex yaparsınız acele etmesin. Size güven versin. Çok uzun yazdım ama sorusu olanlara cevap veririm seve seve. Bir çok yenen kişi var sizin onlardan hiç bi eksiğiniz yok. Bu arada ben bu bilgilere 1600 lira saydım dua etseniz yeter.

johnson baby yağ kesinlikle tavsiye ederim hem eşin hem sen bir kaç damla sürün sen üstte ol bak nasıl oluyor bende aynıydım psikolojim bozulmak üzereydi ama çok şükür gecti 2.5 yıllık evliyim

Alttakı pozusyonda basının ve kalcanın altına yastık koy canım yagıda bolca surun nefes al verırken ıkın yapabılırsın canım acı yok bıraz yanma var. Zamanın kısa madem bu şekilde deneyin olacaktır. Incesındede sıcak bı duş almanı tavsıye ederım

Canım uzun uzun anlatmıssın tesekkürler Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin ins bende doktora gittim 3500 tl ödedim ve bana vajina bile gösterdi anlattı etti ama bende tık yok yani var aslında %50 ilerleme kaydettim bakmaya bile cesaretim yokken 2 haftada parmak sokmalara esime hadi deneyelim demeye bagarmamaya basladım şu malum duvara gelince az itiyo ve oluyoda cok az giriyo zarı zedeledik bile ama tamamı girmiyo canım cok tatlı acı eşiğim cok düsük sey gibi düsün agda bandını yapıstırmısım cekemiyorum ay acıycak korkusundan alsında cekince mis gibi oluyo acı cok az ve anlık geciyor bunları bildigim halde o an o raddeye gelince bacak kapatıyorum

Canım esimi gördüğüm an iyice stres oluyorum bu asla yenememycegim bir pozisyon

johnson baby yağ kesinlikle tavsiye ederim hem eşin hem sen bir kaç damla sürün sen üstte ol bak nasıl oluyor bende aynıydım psikolojim bozulmak üzereydi ama çok şükür gecti 2.5 yıllık evliyim
Canım üstte oldugum pozisyonda saatlerce beceremiyorum bende bi sorun var sanırım peki ben yüzüstü yatsam esim üstümde olsa popoyu hafif kaldrsam acık anlattum kusura bakma bu pozisyon rahat olurmu

ilk önce kocanın tutumu çok yanlış
zaten stresten yapamıyorsun bunu.
Bende vajiydim ama yenmek üzereyim doktorum %80 bitti diyor kısmı penis yapabiliyorum
Tam olması içinde adetimin bitmesini bekliyorum.
Bence bir psikologdan yardım al..

Ustte eşine sırtın donuk olsun penis bası gıdınce popoya fogru meyıl vermen gerek yoksa gırmıyor duvar gıbı oluyor
Canım :) bu pozisyonda cok rahatım en iyi bunda yapabiliyorum bıcak gibi bi acı duyuyorum hafif bacaklarımın üstüne kalkmam gerekiyor orası tabiri caizse balon gibi esimin üstüne dümdüz sırtım dönük yatınca olmuyor oturur gbi durmam gerek degl mi

Canım esimle severek evlendik 4 sene flört durumumuz oldu kendisi ne zaman ık desem bırakıyor hadi dedigimde ise canının acıması beni üzüyor diyor ama artık sana yumusak yaklasmamalıyım bu işi çözmeliyiz dedi bende artık yapacagım halledicem yeni gusl aldım bu ay bizim tanısma yıldönümüzüz ona en güzel hediyeyi vermek istiyorum bunu yenerek

yenersin tabiki canım ama zorla hiç olmaz maalesef
olsa eğer emin ol biz çoktan hallederdik
kaç yıllık evlisiniz acaba?
benm 1,5 yıl oldu ve biliyormusun sorunu çözmem 1,5 ay ımı aldı kesşke daha önce gitseymişim

Evet canım oturur gibi bıraz alıatır sonra altta dene gitgelleri eşin yapsın rahat edrsin.

8 aylık evliyim canım şuan rahatmısın nasıl hissettin yendiginde

Kızlaaaaar az önce kurtuldum bu illetten hersey bosunaymıs 7 ayımı heba etmisim aglamaktan yazamıyorum cok mutluyum esimde bende 0 acı yemin ederim sizlere anlık bisey

Kız kardeşimin sorunu iki yıl önceydi,İzmirde dr Ali Ata Özdemir çözdü bir haftada her şey normale dönmüştü çok zor günler geçirdi doktora gitmeden önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…