Vajinismusu Yendiği Halde İlişkide Sorun Yaşayanlar

lateu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
206
0
116
İstanbul
arkadaşlar ben bu sitede "Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim" başlığı altında vajinismusu yenenlerdenim. Ama yinede ilişki çok çok yavaş ve kontrol ilk olarak eşimde olarak olmuyor. belki bu sorunları da burada paylaşarak yenebiliriz diye düşünüp bu konuyu açtım. umarım faydalı olur. sevgiler...

Son düzenleme:

canım bende yeneli 3-4 ay oluyo hala tek pozisyon yapabiliyorum başka türlü cesaret edemiyorum.... zevk zaten yok... bilmiyorum zamanla geçermi ama sıkıcı hal almaya başladı..

canım bende yeneli 3-4 ay oluyo hala tek pozisyon yapabiliyorum başka türlü cesaret edemiyorum.... zevk zaten yok... bilmiyorum zamanla geçermi ama sıkıcı hal almaya başladı..

senin baya olmus benim daha o kadar olmadı bende işte yazdığım gibi yapabiliyorum kontrol ona gecince iş zorlaşıyor. özelliklede hiç ön sevişme olmamışsa çok çok zor oluyor tecrübeleri arkadaşlar tavsiyelerde bulunurlar belki sen hangi pozisyonda kaldın cnm

benim kontrol eşimde altta olduğum pozisyondayım. yani seninkide geçici bi durum bende yeni yendiğimde öyle oluyodu kendini soğutma tembellik yapma üstüne düş zamanla geçer seninki kafaya takılacak bişi değil...

zamanla geçer diye düşünüyorumda yani o an geldiğinde bununla uğraşmak çok can sıkıcı bazen zorlandığımda eşim yarıda bırakıyor fln. uğraşmak istemiyor. senin yine iyiymiş kontrolü çabuk vermiş kaç ne kadar zaman sonra kontrol eşine geçti peki

lateu gayet normal degil mi bu zamana kadar hic yapmadigimiz biseyi 30 45 gundur yapiyosun sanirim yani alisamamistir orasi dusunki ilkokula giderken 1.sinifta kekeleye kekeleye okurduk egri bugru yazardik simdi el yazisi ve hizli okumamiz var :)zamanla insan gelisiyo dusunki 1 ay hergun yapsan hergun olmasada ikigunde bir yapsan neler degisir ve 2 3 4 5 birde dusunki 1 yil ohoo artik pozisyon aramaya baslarsinbence sen zor olani yaptin sadece devam ettirmeye bak yani oldu bi defa uc bes defa yaptim diye saymak yerine devamli yapmayi ve zevk alabilmeyi dusun :))tebrik ederimmmm seniii

Örneklerine hayranım kelebeğim

canım benim şimdi henüz yeni aştığın için ilk başlarda yeterli ıslaklık olmayabiliyor sana nacizane tavsiyem ilk girişi sağladıktan sonra afedersin eşin sadece seni çok çok afedersin öpmeye okşamaya herneyse devam etsin ama kontrol sende olsun ve sen haz alıpta rahatladıktan sonra deyim, eşine bırak kontrolü sonra da o rahatlarsa daha iyi olur senin için.inşallah işine yarar.

bilemiyorum evet vajiyi yenmek zordu tamam ama işin bu kısmıda vajinin devamı aylardır olmayan birşey oluyor evet ama sıkıntılı ne bileyim insan bu zorluğu atlattıktan sonra artık rahat olmasını istiyor. eskiden yapamazken bir olsa sorun kalmayacak diye düşünürdüm. olduktan sonrada böyle zorlanacağımı hiç düşünmemiştim ne diyeyim zaman gösterecek

işte zaten şu an önce ben sonra o ben ilk olarak genişletmeden olmuyor ben üstte iken bir giriş oluyor. az bekletiyorum içerde sonra hemen o üstte geçiyor ama işte direk o üstte iken olmuyor.... sağol cnm söylediklerin için

henüz değil bide çok yavaş hareket ediyorum

bende aştıktan sonra herkes hızlı hareket edebiliyor sanıyordum demekki normalmiş. bizden daha çok ilerleyen arkadaşlar yazsınlar yine geçtikleri aşamaları faydalı olabileceğini düşünüyorum en azından yeni aşmış arkadaşlar burayı okuyup kendilerinde iyi gitmeyen birşeyler olmadığını düşünüp moral bulabilirler.

ya bende vajinismusu yeneli 2 ay oldu ilk 1 ay baya zorlandım hatta 1 saat bile giriş için uğraştığım oluyordu yanma oluyordu hatta bununla ilgili konu da açmıştım ama çok şükür bu aralar ne yanma var ne sancı aslında biz herşeyi hemen olsun istiyoruz zamanla oturacak bişey sonuçta oraya yeni yeni bişeyler giriyor bedenimiz onu yavaş yavaş kabul edior açıkçası kimsenin ilk günden yüksek performans gösterdiğini sanmıyorum:) sindire sindire varalım tadına:) sakın bunu neden böyle oluyor zorlanıyor die moralimizi bozmayalım biz en zorunu başardık bunu mu yapamayacağız :)

bana d a yardım edecek biri var mı bu sitede artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım

bende yeni yendim aynı sorunları bende yaşıyorum yanma kontrolu eşime bırakamama gibi zamanla geçer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…